kasa na nową ramę
-
- Kontakt:
kasa na nową ramę
W sumie ciekawy pomysł tylko kto to zorganizuje?? Zresztą nie przesadzajcie. Ja też mam 16lat i szukam pracy. Wbrew pozorom da się znaleźć coś innego niż roznoszenie ulotek, w szeczególności teraz, kiedy zbliżają się wakacje. Trzeba się tylko postarać i dobrze
poszukać. Znam ludzi, którzy są w moim wieku i mają wypasiony sprzęt, na który sami zarobili kombinując gdzie i jak się da. W życiu trzeba liczyć na siebie, a nie na innych. Ale jakby co mogę poprzeć tą akcję bo pomysł jest naprawdę orginalny i ciekawy.
poszukać. Znam ludzi, którzy są w moim wieku i mają wypasiony sprzęt, na który sami zarobili kombinując gdzie i jak się da. W życiu trzeba liczyć na siebie, a nie na innych. Ale jakby co mogę poprzeć tą akcję bo pomysł jest naprawdę orginalny i ciekawy.
"The rulez are made to be broken"
Sluchaj nie mam 20 czy wiecej lat. nie mam jesczez 19. Koncze wlasnie LO. Jutro mam ostatnia ustna mature :P Od 2 lat jezdze, we wrzesniu 2002 kupilem pierwszy rower i to nie byl zaden wypas. Za 1500 mongoose rockadile LE. Pozniej zaczelo sie kombinowaine. Odkladanie kazdej mozliwej kasy na rower i kombinowanie. Sprzredalem prawie calegop mongoosa bez kol, hamulcow i przerzutki i za to mnie rodzina opierdolila cala i od tego czasu nie dostalem na rower nawet 10 groszy. Wszystko musze kombinowac sam. Znajdowac trzeba okazje. Import z Czech przez jakis czas no i sie dorobilem tego co mam... Teraz dorwalem prace w serwisie rowerowym. Wszystko sie da. Wystarczy poszukac. Bezrobocie jest wielkie bo ludzie tylko czekaja az im sie da. A to nie o to chodzi. Trzeba sie zakrecic za ta praca i nie czekac az ktos ci przyjdzie do domu z tekstem "dam ci 100 000 zeta tylko prosze cie, chodz do mnie do pracy. bedziesz jezdzil i za to dostawal kase"
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
tak pierdolicie ze az szkoda czytac. julo ma racje. po pierwsze zastanowcie sie jak wy byscie to chciali zorganizowac? 900 osob skalda sie miesiacznie po 2zl- 1800. i jedna osoba w drodze losowania dostaje kase. 1800 zetow. przy zawisci polakow juz to widze normalnie. a czemu to on doistal a nie ja? a kto to losowal? a na jakiej zasadzie? to nie jest po prostu mozliwe a wy bedziecie ********* glodne kawalki. a co do tego ze kasy nie ma to wiecie. ja nie mam jakiegos psrzetu nie wiadomo co ale...wszystko kupilem sam. ja za kase z komunii kupile w drugiej gimnazjum pierwszy rower. [ no bo nie licze makro z komuni] i zaczalem skaldac, kombinowac, prascowac w wakacje, przestalem wpierdalac chipsy i slodycze jak obliczylem ile kasy to kosztuje, rzucilem praktycznie palenie, odlozylem znowuy troche. kupilem jedno sprzedalem juz cs zarobilem. wszedzie mozna jak sie chce. komplet hs-ek 33ek na ten przyklad kupilem za 280 zl. a kupca mialem za 400 obu. tyle ze sie zakochalem w ich pracy. nie da sie? i skonczcie *********, julo ma racje
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
hehe dex spadaj nie zrobie ci zdjęć roweru, jeśli coś jest gównem to ty nie mój rower mimo że nie jest dobry
a co do kasy stara kupiła mojemu bratu rower na początku 2003 fuji za 1000zł jeździłęm sobie na nim czasem nie powiem, pewnego razu mój kochany brat wyszedł na rower i złamal rame od tego czasu jak prosze o jedną zajebaną część lub troche kasy na nową roame to gówno dostaje bo stara twierdzi że się przyczyniłem do złamania tamtej i co kurwa z takimi ludźmi zrobić ?!
a co do kasy stara kupiła mojemu bratu rower na początku 2003 fuji za 1000zł jeździłęm sobie na nim czasem nie powiem, pewnego razu mój kochany brat wyszedł na rower i złamal rame od tego czasu jak prosze o jedną zajebaną część lub troche kasy na nową roame to gówno dostaje bo stara twierdzi że się przyczyniłem do złamania tamtej i co kurwa z takimi ludźmi zrobić ?!
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
just fuck it.