z tego co mi wiadomo jump ma poziome haki, wiec odpowiedz sobie na pytanie zczy zrobic terAZ albo moze w najblizszej przyszlosci ss.
jesli tak - to jumpp :D
ja juz bym wolal pointa wziasc, w destroyerach ten tylny trojkat taki ch***** tak niesolidnie wyglada przod jest ladny ale tyl to jakby ktos wziac np mercedese i dal klape bagaznika od malucha...
...fuu :/
mam ta ramke w domu i tylni trojkat jest bardzo sztywny.
a co do tego czy jump czy ds2 to zalezy tylko od ciebie czy bedziesz robil z przezutkami czy ss. no ale jeszcze przy twoim wzroscie to jump moze byc troche maly.
coprawda trojkat tylny w jumpie wyglad troche lipnie to jest baardzo sztywny kumpel ma ta ramke i serio jest super i nawet kolor zajebisty wzial , różowy :D
Z solidnością to nie masz co porównywać DS1 z Jumpem, jak już to z DS2 Jumpa bo to prawie to samo(pytałem się ludzi od tego), tylko mają kilka podstawowych różnic Jump ma krótsze tylnie widły mniejszy rozmiar o 2", poziome haki i tyle samo waży co DS2 i jest o jakieś 40 zetów tańszy, ja waże 80 mam 185cm i bede brał Jumpa, według mnie najlepszy z Destroyerów jak na razie bez testu.
Przez ten krótki tylni trójkąt jest łatwiej wiele rzeczy odwalać manuala itd, większa sztywnośc, A przedni jest długi nie jest tak hamsko krótki jak w Poincie ale jak kto woli, lubi.
Ja mam DS2 I jest spoko. Porownywalem z Dragiem i sztywnosc jest podobna. Narazie nic nie cudowalem ale wytrzymalosc tez mi sie wydaje wystarczajaca. A ja mam 187 wzrostu i waze 100kg.
no ja na swoim tez jeszcze nie za duzo pocudowalem bo qrde panowie z destroyera sie opieprzaja i od miesiaca czekam za swoim widelcem, a wzialem sobie taki 430mm