raz upadłem kolo odrazu do centrowania 2 raz pod krawężnik mi sie nie udało podjechać i z koła 8-emka sie zrobiła ( to mogła być wina złego wycentrowania ? bo nie uderzyłem mocno a napewno nie taż żeby sie powyginało) i czego to może być wina złego wycentrowania czy takiej wytrzymałości i tu pytanie jest gdzieś artukuł o zaplataniu koła i co byście polecili do 250zł piasta szprychy obręcz
sory za dział do którego wrzuciłem posta i prosił bym o przeniesienie i zapomniałem dodać że mam Vki to może zmiana obręczy ale piasta niech zostanie na zaś
obrecz to jak sama chcesz pod v-ke to ja polecam za 159 alex dx 32 bardzo mocna bardzo szweroka i ma ja moj kumpel wyglada zajebiscie ... i mowi ze jest bardzo mocna ... i kup dobre szprychy do tego ... a piaste jaka masz ??
piaste mam noname już uwalona oś więc może tak (na piaście mam wąski kołnież więc przy wymianie piasty na taką z dużym kołnieżem nie będe musiał zmieniać sprych dobrze rozumiem ?) i wzioł bym dx32 i chempiony + opony jak dobrze rozumiem szerkość to 2,7 więc jaka opona ?bo mam nokeina 2.5 i szkoda zmieniać a potem zmienie piaste i zajme sie przednim kołem nie bedzie sie głupio jechało na 2 róznych ?
Maaatko zadko kiedy masz 2 takie same koła:p chybaz emasz dużo kasy i odrazu skłądasz komplet:P a na tył jak składasz na DX32 to bedzie zajebiscie i nokiana zostaw tez na tył:]
dm18 - mialem w rowerku do xc (zostaly imi kola korby stery i sztyca z niego) daja rade jzu prawwie rok. ale na schodki sie z nimi nie wybieraj chyba ze lubisz sie kluczem do szprych bawic :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt