MOZE GŁUPI TEMAT ALE...........DLAMNIE TEZ

Grooby
Kontakt:

MOZE GŁUPI TEMAT ALE...........DLAMNIE TEZ

Post autor: Grooby »

NO WIEC TAK PAPIEZ UMIERA:( MÓDLMY SIE ZAJEGO ZDROWIE ZEBY NIE DOSZŁO DO TEGO CO JEST NAJGORSZE:(((( [']
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=613601
gg6537176
.:Roteiro:.
Kontakt:

Post autor: .:Roteiro:. »

Czemu głupi?
Jest już rofer ;]
Grooby
Kontakt:

SORKI MAIŁO BYC DLAMNIE NIE
gg6537176
Grooby
Kontakt:

NIEWIEM TAK NAPISAŁEM SAM NIEWIEM:(
gg6537176
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

modlic sie nie bede ... bo nie wierze, ze to cos da...

zycze mu z calego serca powrotu do zdrowia...
ale wydaje mi sie, ze moze on odejsc z tego swiata z podniesiona glowa... osiagna wszystko co mogl w swojeje dziedzinie... stanal na szczycie swiata... udalo mu sie mimo tego ze byl polakiem... a nie wlochem... podziwiam go za jego nie zlomna postawe... naprawde wartosciowy czlowiek... podziwam go... mimo tego, ze nie wierze w boga... jak zobacze to uwierze...

pozdrawiam
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

wiesz Grooby- wydaje mi sie ze jesli juz sie modlic to o szybka i bezbolesna smierc-przez caly czas sie meczyl-zrobil swoje,swoje lata juz ma i ma dosc...Wielki Czlowiek odchodzi bo nadszedl juz na Niego czas...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
NETREX
Kontakt:

Post autor: NETREX »

MODLME SIE ZA NIEGO!!

niestety tylko tyle możemy ;(
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl

...nie deptaj trawy... skacz!! :D
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ja również sie modle i cały czas myslami jestem z nim,jest to bardzo smutna sytuacja i zaraz naprawde chyba sie poplacze z tego pwoodu bo bardzo mi smutno!!!Módlcie się!!(to nie jest żadna ironia)
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
wielki i zly
Kontakt:

Post autor: wielki i zly »

ja jestem i bede zawsze z nim, troche nie rozumiem, jak nie ktory moga go nazywac i wyzywac od glupich etc. to jest najwiekszy Polak ktory dotychczas zyl, jeden z najwybitniejszych ludzi na ziemi i ktory naprawde cos robil i dzialal na siwecie, gdyby nie On, w polsce nadal byla by komuna... taka jest prwada, mysle, ze kazdy powinien przejsc sie do kosciala, i pomodlic za Niego , przynajmniej z czystego szacunku dla tak wielkiego czlowieka , |*| R.I.P. :(((( nie obchodzi mnie o co mi napiszecie w odpowiedzi, mozecie sobie na mnie nagadywac, i przeklinac mnie, MNIE I TAK NEI BEDEI TO OBCHODZILO, pzdr...
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

wielki gosć był nim i ZAWSZE TAKIM POZOSTANIE !!!!
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
Grooby
Kontakt:

Dobrze mówisz "wielki i zły" ja raczej nie chodze do koscioła ale w tą niedzielie zrobie wyjątek:(
gg6537176
sun.
Kontakt:

POPIERAM!!!!Ja dzis byłem w kosciele i sie pomodlillem za Papieza,ale uważam,że to za mało,jakos mało mnie to obchodzi ze napewno zaraz ktos wyskoczy z jakimis tekstami i krytyka papieza(to do tych co tak zrobią"jebcie się")Papież był wielkim czlowiekiem,jest i będzie,zmówcie za neigo paciorek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

zaraz mnie zjedziecei ale ja mysle tak: wiem ze to wielki czlowiek ale plakac nie bede, wspolczuje mu jak czlowiek cierpiacemu czlowiekowi, ale na niego po prostu czas, zrobil juz bardzo duzo, umrze szczesliwy i jesli naprawde jestescie mocno i szczerze wierzacy (ja raczej nie jestem) to posluchajcie Jezusa i kiedy umrze to nie placzcie tylko radujcie sie bo poszedl do lepszego swiata! nie zycze mu smierci alle juz czas po prostu... takie jest moje zdanie i jak ktos madrze cos powie to moze je zmienie. to tyle
sun.
Kontakt:

Jak tu mądrze powiedzieć,tam powoli umiera jeden z najwiekszychPolaków,jak nie najwiekszy,jego stan sie coraz bardziej pogarsza,trzeba wspomoc go modlitwą,mi sie plakac i tak chce ale nioe wstydze sie tego,on byl zawsze jest i ebdzie !!!!!
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

Dejv_d3 pisze:modlic sie nie bede ... bo nie wierze, ze to cos da...

zycze mu z calego serca powrotu do zdrowia...
ale wydaje mi sie, ze moze on odejsc z tego swiata z podniesiona glowa... osiagna wszystko co mogl w swojeje dziedzinie... stanal na szczycie swiata... udalo mu sie mimo tego ze byl polakiem... a nie wlochem... podziwiam go za jego nie zlomna postawe... naprawde wartosciowy czlowiek... podziwam go... mimo tego, ze nie wierze w boga... jak zobacze to uwierze...

pozdrawiam
Jak zobaczyszt to już wtedy nie będzie wiara. Ja dzisiaj byłem na mszy i nabożeństwie w intencji papieża. Jeżli ktoś jest ateistą jak Dejv_d3 to niech przynajmniej życzy powrótu do zdrowia Papieżowi tak jak Dejv_d3. Umiera tylko ten kto idzie do piekła. Ludzie tacy jak Papież będą żyć wiecznie.
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

nie nalezy nikogo przekonywac ani namawiac do wiary i do takiego czy innego zachowania...... kazdy jest inny... ile ludzi tyle zdań...
jest w tym napewno jakas racja ze swoje juz przezyl..... ale ja przeczytalem kiedys takie madre zdanie
ze jezus pokazał nam droge przez cierpienie a papież pokazuje jak mamy ta drogą iść....
no i pokazuje... do konca pokazuje....

P.S
i jak ktos ma jakis głupi komentarz walnąć to lepiej niech sie nie odzywa.....
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
.:Roteiro:.
Kontakt:

Post autor: .:Roteiro:. »

Teoretycznie modlimy się o życie. Ale po co ma żyć tylko pod respiratorem?? Chyba nie tylko po to żebyśmy wiedzieli że żyje. Tam czeka go lepszy świat i może bóg uznał poprostu że wykonał on już co było mu przeznaczone i wystarczająco się nacierpiał i teraz czego go "życie wieczne".
Taka jest moja opinia. Ksiadz w TV powiedział "w modlitwie Ojcze nas wypowiadamy słowa: bądź wola twoja", więc zostawmy to woli boga i prosmy o to żeby jego dzieło nie upadło!
Jest już rofer ;]
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

.:Roteiro:. zgadzam sie w 100 %. pozdr!
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

ehhhh...smutno i tyle....amen :(
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
ODPOWIEDZ