Manitou Black - problem
Manitou Black - problem
Dostalem dzis amorek , ugialem go pare razy zeby spr i wszystko ok chodzi , odstawilem na pare minut i znow spr i juz problem :/ amorek nie chcial sie ugiac....
Mial ktos podobna sytuacje ? Z tego co sie dowiedzialem dostals sie olej pod tlumik ( jakim cudem ? nic nie jest uszkodzone na 99% - moze poczta nim za bardzo " trzesla " ? ) i jesli tak to co ? rozerbac wylac olej i wlac i powinno byc ok ?
moze ktos ma jakies rady , mial podobna sytuacj
ps tylko nie mowcie ze do serwisu ! narazie taka opcja odpada
pzdr 900
Mial ktos podobna sytuacje ? Z tego co sie dowiedzialem dostals sie olej pod tlumik ( jakim cudem ? nic nie jest uszkodzone na 99% - moze poczta nim za bardzo " trzesla " ? ) i jesli tak to co ? rozerbac wylac olej i wlac i powinno byc ok ?
moze ktos ma jakies rady , mial podobna sytuacj
ps tylko nie mowcie ze do serwisu ! narazie taka opcja odpada
pzdr 900
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
bez przesady syf , obecnie x vert jest wlozony ( starsza konstrukcja ale bardzo podoban do blacka i chodzi bdb )
System RTWD ? chodzi o blokade ? jesli tak to nie ma COMP to podstawowy model
MadCow i co zrobiles ? czy moze nci nie zrobiles :D ale na taki sie nie da jezdzic dalem 640
pzdr
ktos pomoze ?
System RTWD ? chodzi o blokade ? jesli tak to nie ma COMP to podstawowy model
MadCow i co zrobiles ? czy moze nci nie zrobiles :D ale na taki sie nie da jezdzic dalem 640
pzdr
ktos pomoze ?
www.mm-foto.pl
RTWD to system zmiany skoku, bez zmiany charakterystyki pracy amortyzatora.
Co do wskazowek to szczerze mowiac nic nie moge powiedziec bo go nie rozbieralem sam - tylko serwisowo.
A pytalem o RTWD bo w moim wlasnie to siadlo - po prostu sie to rozpieprzylo i wlasnie takie same obiawy byly, czyli amor sie zablokowal.
Co do wskazowek to szczerze mowiac nic nie moge powiedziec bo go nie rozbieralem sam - tylko serwisowo.
A pytalem o RTWD bo w moim wlasnie to siadlo - po prostu sie to rozpieprzylo i wlasnie takie same obiawy byly, czyli amor sie zablokowal.
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
http://www.answerproducts.com/serviceguides.asp
jest kilka pdf z instrukcją. Jaki Comp? Seryjny model, czy z TPC i Lockout'em?Ja mam z lo - i nie było ich w katalogu na 2004r. ale ma tpc w górze prawej lagi i ułatwia serwis.
jest kilka pdf z instrukcją. Jaki Comp? Seryjny model, czy z TPC i Lockout'em?Ja mam z lo - i nie było ich w katalogu na 2004r. ale ma tpc w górze prawej lagi i ułatwia serwis.