hm...mam zamiar zamówić dx32 lecz nie wiem czy będzie to dobry wybór ogólnie potrzebuje jakąs obręcz ale mocną tymczasowo na vki bo nie yrobei z kasą na dobrą tarczówke hm..co wy bysci proponowali?
ale potrzebujesz ja na tył czy przód??? No wiesz zawsze jest double track ale pod tarcze wiec kapa:\ Ale jak na którki okres to możesz DM24 a potem ja upchasz na allegro.
Trekker pisze:ale potrzebujesz ja na tył czy przód??? No wiesz zawsze jest double track ale pod tarcze wiec kapa:\ Ale jak na którki okres to możesz DM24 a potem ja upchasz na allegro.
A jak jest w DX 32 z ustawieniem v-ek shimano Xt bo mam własnie takie a słyszałem że są problemy z ustawieniem na szerokich obreczach. A no i jeszcze czy jak mi sie uda ustawiać to dalej bedą takie mocne? Sorry ze sie podłanczam do tematu ale nie ma chyba sensu zakładac nowego.
Witam! Zanim kupiłem dualowego Norco to jezdzilem na Dm 18 (czy jakoś tak, wiem że 18 :D ) i nie miałem z nią żadnych problemów. Hamulce sutawiały się ok, z centrami też nie było problemów. Ogólnie firma jest świetna, bo tania i solidna. Ja bym się nie wahał ;) Polecam
no tematów było w kurwe ale tak jak mówie nie jest tak że ta obrecz jest niezniszczalna, moja po tygodniu sie nie nadawała do jazdy i sprzedałem a np niejakiemu Łukaszowi (trial master teges szmeges) centruje sie tyż cały czas wiec ja już do nie straciłem zaufanie i nie polecam nikomu.
hej jesli chodzi o dm 24 to polecam tyram te obrecze jak malo co i sie trzymaja lux a, o dx 32 to kumpel w trialu mial v-ke lx z keyskami i spoko ustawil to bez problemu. polak potrafi hehe
dx`a brac naprawde warto ja swojego katuje w trialu i streecie od 2 lat, fakt ma sporo wgnieceń i jest już jajowata, ale i tak warto. a co do v-ki to mam XT i miałem wcześniej LX`a i nie bylo zadnego problemu z ustawieniem.
nikt nie wspomnial o obreczah halo ja mam zamiar je kupic jest to pewna alternatywa ktora od miedawna sie pojawila ja bede je zamwiac a jak niechcesz experymentowac to supra v jest lepsza od dx32 niedawno byl taki post
ja bym bral dx32, mam ja od roku prawie, smigam w streecie troche trialu, i fr i w zyciu jej nie prostowalem. ostatnio przy nauce 180 na hopce zlamalem mavica a dx idealnie prosty. zaplec go na zajebistych szprychach i zapomnij ze masz kolo. niezniszczalne. na tyl polecam na przod nie bardzo, nie tzreba az rtakiego monstera na przod. moje kolko wazy...hmmm ok 4kg. nie malo ale warto.polecam w 100%
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647