o godzinie 21 37 odszedł nasz najwybitniejszy rodak chciałem zaproponować w przyszła niedziele aby wszyscy bikerzy podejme sie tego organizacji przyjechali do wadowic oddac mu czesć !!! moze mnie zjedziece ale jezeli uzyskam poparcie zorganizujemy to!!
Wiesz co ja proponuje? Niech kazdy bajker wezmie swoja rodzinke i poprostu pojdzie na msze... Nie musi do wadowic, wazne jest to ze poprostu sie pomodli, a robienie MASY pod kosciołem to pomysł bardzo nieudany.
[*]
nie no co wy chlopaki to ekstra pomysl ... uczcijcie jego pamiec wchodzac z rowerami do kosciolow jak nieokrzesane bydlo ... lepiej idz poprosttu sie pomodlic ja rozumiem zal rozrywa Ci serce ale zadne zorganizowane akcje nie przyniosa dla niego ukojenia
ludzie nie o to mi chodzi po prostu chce zrtobic spotkanie w wadowicach na rynku zebysmy wszyscy razem jako nasze grono oddali mu czesc inne ugrupowania instytucje wysylaja przedtswicielstwa zrobbmy i my rowniez umowmy sie i oddajmy mu czesc w miejscu gdzie to wszystko sie zaczelo jak by nie patrzac jestesmy jakas spolecznoscia
ja z kolega robimy pielgrzymke na dualowych rowerach 260 km........za Jana Pawła II-naszego rodaka i najwiekszego i njlepszego człowieka tego i porzedniego stulecia.