poóżcie ludzie
-
- Kontakt:
poóżcie ludzie
wiec.. sprawa jest porsta...
mam scotaa voltage YZ2 .. cche zaczac na nim skakac . nadaje on sie do skokow ?? a jak jakies czesci nie pasuja to prosze dajcie mi pare rad i pare wiadomosci..
z góry dziekuje ze moze ktos odpowie/:):) pomózcie
mam scotaa voltage YZ2 .. cche zaczac na nim skakac . nadaje on sie do skokow ?? a jak jakies czesci nie pasuja to prosze dajcie mi pare rad i pare wiadomosci..
z góry dziekuje ze moze ktos odpowie/:):) pomózcie
rowery sa lepsze niz świente :))))
Ja mam Yz 1 i skacze. Powiem Ci tak - rama jest dobra (sa tacy ktorym sie ona nie podoba ale dla mnie geometria jest fajna i dobrze sie lata - zalezy to jeszcze od rozmiaru). Jedyne co na poczatku moze Ci sypnac to amortyzator. Nie wiem jaki jest w 2 ale u mnie nie jet to nic dobrego i jest to pierwsza czesc jaka wymieniam jak tylko bede mial kase.
"I don't believe in God
But I pray for you"
But I pray for you"
proponuje zmienic rame.. chociaz na razie jak chcesz zostawic koneicznie to jak jest ponizej 17 cali niech bedzie. da rade...
kup : kiere mostek pedaly opony amor i kola. potem korby i takie tam. poszukaj w podobnych topicach jest mniej wiecej wypisane co i jak :)
kup : kiere mostek pedaly opony amor i kola. potem korby i takie tam. poszukaj w podobnych topicach jest mniej wiecej wypisane co i jak :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
wiec
amor jest slaaby .. skok 75 mm sprezynowo elos.. cos tam.. juz mam nowy na oku suntoura.. nawet spoko jest .. ale msuze uzbierac kase. opony mam juz zmienione. pedaly mam northeshore pancake.. i co jeszcze powiecie mi na ten temat?????
rowery sa lepsze niz świente :))))
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: