Co myślicie o tym bajku...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To ze zle jezdzi wcale nie znaczy ze jest pozerem... durne gadanie.glaz pisze:ale znam typa ktory wydal na bike tez kupe kasy a jezdzi b. zle czyli jest pozerem
Ja bym sobie kupil czarnego destroyera jumpa, kolka atomlaba 24" , starego bomberka z1 bam, slicki , grimeke s12 z tarcza 160mm na tyl, korbe crmo i zmiescilbym sie w 4000 spokojnie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Po to sobie Glaz ktos kupuje sprzet zeby sie nauczyc jezdzic. A Ty byles od razu taki zajebisty? Kazdy musi zaczac i nie znaczy to ze jest pozerem. A to ze ma lepszy sprzet to poprostu dlatego ze ma wiecej szczescia... lub ostro tyral zeby sobie go kupic, lub wygral w totka (patrz punkt pierwszy).glaz pisze:nie wiem jak ty brykasz ale znam typa ktory wydal na bike tez kupe kasy a jezdzi b. zle czyli jest pozerem
Fajnie stwierdzic "koles jest pozerem" bo nie skoczy z tej hopki czy z tego dropa... dodaje Ci to pewnosci siebie... czujesz sie lepszy? A ten ktos ma racje.. bo jesli nie jest na silach tego skoczyc to lepiej zeby tego nie robil.
A Twoje
swiadczy chyba tylko o zazdrosci. A jaki to problem popracowac i kupic sobie tez zajebista fure. Jest masa mozliwosci aby zarobic na wymazona fure. Trzeba sie tylko troszke pomeczyc czy szukajac pracy czy juz pracujac. Ale sie da. Poki mieszkacie z rodzicami jest duzo latwiej. Dlatego to najlepszy czas zeby pracowac na bika. 100% mozesz odkladac na fure. Potem masa kasy idzie na mieszkanie, zarcie itp.MaxDamageDA pisze:durne gadanie
Czasem sie zastanawiam przez ile moglbym nie jesc zeby wiecej kaski odlozyc :-) hehe ... tylko ze bez papu kolokwiam gorzej ida :-(
-
- Kontakt:
zle mnie zrozumiales.mi chodzi o takich ludzi ktorzy maja zajebisty firmowy speret i mysla ze sa zajebiscie a jezdzi 2 lata inie umie kompletnie nic.sam znam takich typow.ja mam nie najelpszy rower i moze nie jezdze zacnie ale mam z tego radoche.MaxDamageDA pisze:To ze zle jezdzi wcale nie znaczy ze jest pozerem... durne gadanie.
pertys to ja mam rower mazen a nie ty!!!!!!!!!!
buhahahahahahha
buhahahahahahha