WAZNE!!!!!!!!!!!!! bo jest sprawa!!!!!!!!!! BAAAAAARDZO bym se chcial tam pojechac i wogole. a jesli jest ktos komu nie bardzo chce sie jeechac to chetnie przyjme jego miejsce:P:P:P:P oczywiscie oddaje wplacona zaliczke i moze nawet cosik wiecej:P TA PROPOZYCJA JEST CALKIEM POWAZNA!!!! ROWEROWI BRACIA POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej no i co kurde???? nikt nie zrezygnowal na moje konto:>:>:> no pomyslcie to jest niebezpieczne i moze sie baaaaaardzo zle skonczyc:P:P:P NA SERIO!!!! TO JEST CALKIEM POWAZNIE!!!!:P
jesli jednak ktos jest chetny to moje gg 6561481 :D:D
Miałem jechac ale nie jade bo na 28.06 udało mi skołowac bilety do kanady wraz z rowerem :D A na moje miejsce wskoczył O_o :D
Paweł...Nie mozna pic zadnego alkoholu... :D
oj pawełku jak sie browaca napijesz to mozesz wyleciec z obozu ... tak slyszalem:D pamietaj ze sie razem pakujemy do pokoju!:D jeszcze "ciackoDH" idzie z nami do pokoju:D bedzie jazda!:D
SlaY -> zobaczymy!:D ja na obozie bede miac fula ale akite:D to mozemy sie poscigac:D
pozdro:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
hehe ja tez jade w zeeszlym roku bylem i bylo zajebiscie mam nadzieje ze w tym roku tez tak bedzie i tak apropa jest duzo ludzi kttorzy maja sztywniaki:) tez mam
Nom ja też na moim POINCIE jade :p. Niewiem czy to wytrzyma ale to szczegół. Ja zapisałem sie jeszcze w grudniu, a w poniedziałek przychodzi do mnie zbroja i jush będe miał wszystkie ochraniałki wiec bedzie dobrze