dx32 roz******... którą teraz wybrac?:/
dx32 roz******... którą teraz wybrac?:/
wczoraj rozjebałem swojego dx`a skacząc ze schodów na płaskie.. az sam sie ździwiłem:| no i teraz dx`a znowu nie kupie z wiadomych powodów.. jaką wziąć? supra mt? supra v? mamuth? sun rims mtx s-type?.. czy poprostu dm24? waga jest dla mnie nie wazna, byle była na 36 szprych i zeby pod v-ke była.. a i cena tak do 200zł raczej.. pomóżcie.. ;(
-
- Kontakt:
nooo stary to musiał być albo nieżle ujebany skok albo rużnica poznomów między schodami a ziemią była powyżej 8 m :) ja też mam DX32 ale kuźwa ani niema drobnego bićia a jusz niewspomne o rozjebaniu jej !! mam ją jusz ponad 1 rok i ją całkiem ostro traktuje :) (nawet jakimś cudem rozjebałem piaste a nie obręcz) albo ktoś odjebał przy tym niezłą fuche :) to ci musze pogratulować bo niesłyszałem jeszcze żeby kto tą "obrączke" :) rozjebał :) aa to co złamałeś ją czy sie zrobiła prosta ? a tak przy okazji niewiem czy wiesz ale ja bym na twoim miejscu wysłal tą obręcz tam gdzie ją robiom to pewnie dostaniesz ekspertyze co konkretnie sie stało że pierdolneła ( podejżewam wadliwy kawałek materiału) i pewnie wymienią ci ją bo naprawde cza mieć talęt żeby ją rozjebać :)
a tak apropo to też bych to chcioł łobadać :) jak możesz to prześlij to na adres: roninn@elsat.net.pl beda wdzięczny :D Pozdro KubuŚ-PunX
a tak apropo to też bych to chcioł łobadać :) jak możesz to prześlij to na adres: roninn@elsat.net.pl beda wdzięczny :D Pozdro KubuŚ-PunX
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
różnica poziomów...e.. wstyd sie przyznac:/ ok 2,5m.. wg tego, jak mój kumpel ocenił (troszke sie zna) to pękła na spawie.. a pękła pewnie dlatego ze nie miałem szprych na maxa sztywnych, tylko troche luźne były.. i przed tym skokiem kilka razy skakałem na takiej hopce (dla mnie sporej..) i kilka niedolotów miałem, ze jebnąłem nią o lądowanie (cudem jakims nie wyglebiłem..).
i tez sie ździwiłem ze poszła.. skakałem juz z prawie 3 metrowych schodów i nic jej było.. predzej bym myslał ze przednie kółko (remerx) mi pierdolnie, albo ramka (ballistic x light---> takie **** muju za 300zł:]).. no ale trudno, trza na nową zbierać:]
a, Kubuś, ja ją kupiłem w kole kompletnym na allegro za 260 zł ([piasta novatec na maszynach, szprychy dt champion 2.0+opona+kaseta+detka+opaska ---> warte nowe ok 450 zł..) wiec raczej nie mam gdzie i poco sie zgłaszac..
a foty porozsyłam jutro:)
i tez sie ździwiłem ze poszła.. skakałem juz z prawie 3 metrowych schodów i nic jej było.. predzej bym myslał ze przednie kółko (remerx) mi pierdolnie, albo ramka (ballistic x light---> takie **** muju za 300zł:]).. no ale trudno, trza na nową zbierać:]
a, Kubuś, ja ją kupiłem w kole kompletnym na allegro za 260 zł ([piasta novatec na maszynach, szprychy dt champion 2.0+opona+kaseta+detka+opaska ---> warte nowe ok 450 zł..) wiec raczej nie mam gdzie i poco sie zgłaszac..
a foty porozsyłam jutro:)
-
- Kontakt:
che to się uśmiejesz ja brałem 2x udział w zawodach i raz sie ścigałem a po 2 miesiącach sie kapłem że też miałem luźne szprychy :) ale ani nieudało mi sie jej zcentrować :) niewiem czemu ? ale musze powiedzieć że to jest chyba 2 minius po wadze tej obręczy "luzujące sie szprychy !!!" ale sie skoczyło w serwisie :) teraz je wszystkie od początku zaplatali na Machah i na specjalny klej do śrub :D i nawewno sie nie zluzuje POLECAM !! ale co lepsza tydzień po servisie mi piasta klenkła :( ale była odważna ( pokuj jej zato ) poprostu się bębenek rołechtał i oś pękła :( ale w poniedziałek ide po nową ( na 4 maszynówkach i bębenek też na maszynówce) POLECAM SZCZEŻE TĄ OBRĘCZ PRZY DOBRZE DOBRANYM KOMPLECIE !!! a co do sprzętu to ci musze powiedzieć że jeześ odważny skokać na tym sprzęcie :) no ale cuż każdy od czegoś zaczyna :) Pozdro.
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
www.ncb.com.pl
hehe, thx.. ale wkońcu raz sie żyje.. a ja wole zginąć na dropie niż żeby 15 minut później jakaś blondynka mnie maluchem pierdolneła:P a i chyba sie zastanowie zeby drugi raz dx`a wziąć.. ale narazie to kupie za 50 zł kółko całe na remerxie i przejeżdże delikatnie.. i tak do października
wtedy bedą wyprzedaze;] np supra mt, normalnie kosztuje 130 zł, a była za 87zł:] szkoda ze wtedy jej nie wziąłem.. ale któż wiedział ze dxa rozjebie..:(
wtedy bedą wyprzedaze;] np supra mt, normalnie kosztuje 130 zł, a była za 87zł:] szkoda ze wtedy jej nie wziąłem.. ale któż wiedział ze dxa rozjebie..:(
nie w hipermarkecie, tylko w największym, cieszącym się największą renomą sklepie rowerowym w zamosciu, co się zwie Atlanta:] no.. pewnie robili miejsce na sprzet z 2005 roku, a poza tym nigdzie nie było napisane 'wyprzedaż', 'promocja' czy cos takiego, tylko sam sie domysliłem, bo to raczej mało normalne zeby za 87zł była rawka co 130 kosztuje normalnie.. aha, w rowerowym, który jest 100 metrów dalej tez była, ale juz za 99zł:P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: