dx32 roz******... którą teraz wybrac?:/
no, narazie to jestem chyba tez za suprą mt.. 5 komór rozjebałem, to moze z 5-cioma tak łatwo mi nie pójdzie:P a i double track nie wchodzi w gre bo mi trzeba cos pod v-ke.. a co do oponki to miałem ninje 2,35, którą była grubsza od kendy 2,6 siedzącej na rawce dm18:] a i.. nie walne zbyt grubej opony, bo w ballisticu jest z tym problem:/ przy tym dx-ie i ninji 2,35 miałem po ok 1,5mm miejsca z kazdej strony..
mam z przodu 26 z tylu 24 oczywiscie super MT kupuj do tylu 24 cale skacze na niej wszedzie schody nie schody, hopki nie hopki, murki nie murki wszystko powyzej 1,5 metra .Kilkanascie razy wyladowalem bokiem i nic zero centry :) a z ustawieniem klockow nie ma zadnego problemu zajmie Ci to jakies 2 min. :) .Bierz super MT 24 cali :) (tez ma 36 szprych)
CMP FIRESTORM :)
24"?.. tylko jak v-ke pod 24" ustawie?:/ wiesz, w ballisticu są tylko pivity na 26".. tzn chyba zrobie tak narazie---> kupie jakiej kółko remerxa za 50 zł, pojeżdże do wakacji i do wakacji nazbieram hajs na supre mt 24", szprychy do kółka i nową ramke:] tylko jak kółko 24" to brac destroyera street czy jump?? bo gość z destroyera doradzał mi JUMPa jak mu napisałem jak jeżdże.. a wy jak radzicie?
wiem, ze s-type nie jest pod v-ke, ale wygląda na mocną.. najwyzej bym dozbierał te 250 zł na tarcze blackboxa.. nastepnego dx`a.. no qrde no:| ale jak drugiego rozpierdole?.. poco mi dwie takie same rawki w mojej galerii części rozjebanych?:P lepiej jak bedzie dx i supra mt :D a i powiedzcie co z tym 24"??? bo jesli rzeczywiscie jest lepsze mneijsze kółko, mocniejsze to biore mniejsze.. bo o wymianie ramy itak myslałem ostatnio.. i brac streeta czy jumpa?.. plz, help:(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no 24" dojebana żecz ale musisz pamiętać że obniży ci sie wtedy suport i najlepiej dorwać korbe 700 a nie 750 bo bedziesz ciorać po zolu korbą :) a tak przyokazji Szkoda ze nierobiom 24" DX32 ciu to był by wypas :) a co do ramki to ci niedoradze bo sie nieoglądam za tym od kiedy kupiłem a-ganga :) pozdro aaa a ja mam złożone na szprychach MACH :) i jest tak napięte że mi jakieś drobne patyki poprostu uicina :) ale do czasu :D
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
-
- Kontakt: