najtańsza stretoowka w polsce :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OK
Ja mam sporo cześci od kolegów w swoim rowerze. Oni kupują sobie suntora, to ja biore rst, koleś korbe isi to ja biore kwadrat. Popieram ten pomysł.eman pisze:Tak pomyślałem , że może warto by zrobic jakiś " kącik "gdzie ludzie po prostu oddawali by swoje stare części bikerom w potrzebie , części oczywiscie nie zajechane w trupa , ale takie które komuś by jeszcze sie przydały a wstyd za nie brać kaskę. Rozumiem , że ktoś nie ma kaski , a chce jeździć , więc biker bikerowi powinien pomagać. pozdro!
Pomysł ze zorganizowaniem takieogt koncika fajny ... ale niemożliwy do wykonania. To może działac tylko w lokalnej społecznośći ... nie wierzycie ?? to spróbujcie ogłosic sie publicznie ze oddacie opony za darmola .. nie uwolnicie sie od ludzi którzy sa chętni.. wiec lepiej szukajcie u siebie w okolicy uboższych bikerów i i me dawajcie sprzęt swój niepotrzebny :) amen
-
- Kontakt:
GiZzMoO może i się znamy ale twój nick niewiele mi daje, a do do tego pomysłu to jest spoko, ale ciężej z wykonaniem dokładnie jak wyżej jak sie da lokalne ogłoszenie że się odda jakąś część to zbiegną się wszyscy którzy mają dobre części, zaś ci którzy potrzebują leprzych siedzą przeważnie cicho.
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
-
- Kontakt:
Hey. Czytając ten temat, a dokładnie część o oddawaniu starego sprzętu, wyśliłem coś. Pewnie ktoś na to już gdzieś wpadł, ale co tam.
Zdaje sobie sprawe, że pomysł oddawania sprzętu jest bardzo dobry, ale zorganizowanie "giełdy" jest słabym pomysłem. Tak jak pisaliście ludzie nie dadzą spokoju komuś, kto wstawi tam cokolwiek.
Ale można zrobić to od drugiej strony. Osoba, która potrzebuje np opony, wpisywała by sie tam. Jeśli ktos ma takie opony, mógłby wyszukać osobe potrzebujaca takowych i sie z nią skontaktować.
Oczywiscie cały czas było by to dość trudne do zrealizowania, ale zorganizowanie tego od drugiej strony wydaje mi się trochę mniej uciążliwe.
Zdaje sobie sprawe, że pomysł oddawania sprzętu jest bardzo dobry, ale zorganizowanie "giełdy" jest słabym pomysłem. Tak jak pisaliście ludzie nie dadzą spokoju komuś, kto wstawi tam cokolwiek.
Ale można zrobić to od drugiej strony. Osoba, która potrzebuje np opony, wpisywała by sie tam. Jeśli ktos ma takie opony, mógłby wyszukać osobe potrzebujaca takowych i sie z nią skontaktować.
Oczywiscie cały czas było by to dość trudne do zrealizowania, ale zorganizowanie tego od drugiej strony wydaje mi się trochę mniej uciążliwe.
Going down fast...
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt: