ja ********* jak cos potrzebuje to nigdy nikt nie może pomóc :/ :[
pytanie chyba banalne jeżeli ktoś się na tym troche zna...a tu są same spece... no ale trudno... myśle że max 150 dostane...bo troche styrane..:)od V-ek
Ja sprzedam przednie kolo:
Obrecz-Weinmann XP 2002
Piasta - Shimano Alivio
Szprychy - no name czarne
Nawet dobry stan, wystarczy klucz do szprych i bedzie proste :D (tak na serio ma male bicie na boki, a szprychy w niektorych miejscach sa obtarte - nie ma czarnego lakieru)
pod tarcze czy nie ? pewnie nie bo po tych oznaczeniach tak mozna przypuszczac...nawet o stanbie technicznym nic nie napisales i chcesz zeby ci kolo wyceniec rusz glowo troche koles...
jak pod vke to gora 120 zl jak pod tarcze to 150 moze wyciganiesz o ile sprawne technicznie...
no używane jakieś 0,5 roku pod v-ką ścianki troche przytarte...koło jest idealnie naciągnięte.. zero centry lub czegoś takiego... ma wszystkie szprychy....ma nowe konusy w piaście.. bo stare były wytarte...
obręcz - Alex rims DM24 pod V-kę, 26 cali
Szprychy - zwykłe nierdzewki( wszystkie są naciągniete tak jak wyżej napisałem)
piasta - Formula LW94 zeszłoroczna, tylna bez kasety, zero luzów czy coś takiego wszystko wyczyszczone i przesmarowane (nowe konusy) nie pod tarcze!!
opona - Tioga Factory DH 2.3 też urzywana starta ale jeszcze coś na niej jest...
Dętka - zwykła 2.10 za 10 zł. made in china...
koło nie sprawiało i nie sprawia żadnych kłopotów
po prostu mam krzywą rame i jak mam koło 26 cali z oponą np. Tioga DH to obciera mi o rame...dlatego chce miec 24 cale i wtedy bedzie luxx :)
mam nadziej że wszystko napisałem...:)
a ja mam do sprzedania obrecz supra mt w stanie bdb na 36 oczek 26"
ew. cale kolo
piasta no name robiona na zamowienie srebrna
szprychy chromo niklowe
obrecz supra mt 26" 36oczek