Bop Fun Bike 14" - co sądzicie o tej ramie????
-
- Kontakt:
Bop Fun Bike 14" - co sądzicie o tej ramie????
http://www.mkbike.superhost.pl/sklep/pr ... ts_id=2233 - co sądzicie o tej ramie????może ją ktoś posiada????jak tak to piszcie, co sądzicie...
!!!!!!!!!!HardCore!!!!!!!!!!
Aaaa!!!!! Ja ja miałem, mój qmpel ma obecnie i się chce jej pozbyć <lol2>.......geometria jest całkiem niezła, ale:
-było już o niej, gośc jak dzwona zaliczył, to mu cały tył odpadł <lol2>
-mnie się wgniotła po NIEMOJEJ :Pglebie z funboxa
-farba odchodziła jak pojebana (ja miałęm całą czarną)
-o qtfa, ta jest dużo tańsza ;)
-łatwo rozjeżdża się główka (puszka, albo izolazca musi być :p)
-to jest stara wersja, ma być podobno nowa z główką na zintegrowane stery (tak znajomy sprzedawca mówił)
- jak masz lekką wadę konstrukcyjną (krzygo w okolicach haka), to będzie się co chwile (dosłownie, nawet z domu nie wyjedziesz) urywał, także singlespeed rządzi
-no i nie wiem........ale raczej odradzam, lepiej dragstara czy coś w tej kategorii cenowej.......
-było już o niej, gośc jak dzwona zaliczył, to mu cały tył odpadł <lol2>
-mnie się wgniotła po NIEMOJEJ :Pglebie z funboxa
-farba odchodziła jak pojebana (ja miałęm całą czarną)
-o qtfa, ta jest dużo tańsza ;)
-łatwo rozjeżdża się główka (puszka, albo izolazca musi być :p)
-to jest stara wersja, ma być podobno nowa z główką na zintegrowane stery (tak znajomy sprzedawca mówił)
- jak masz lekką wadę konstrukcyjną (krzygo w okolicach haka), to będzie się co chwile (dosłownie, nawet z domu nie wyjedziesz) urywał, także singlespeed rządzi
-no i nie wiem........ale raczej odradzam, lepiej dragstara czy coś w tej kategorii cenowej.......
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
nie no, słuchaj, tak było.....główka się rozjechała lekko, już od tego zajoba możn było dosta, bo ciągle coś strzelało, a ja cenię sobie spokój ;p
mojemu qmplowi,co jeżdzi na identycznej hak się urwał z 5 razy, aż chwycił za szlifierke i........wiadomo co, wyrównał dziada :p
gwarancji w międzyczasie mu oczywiście nie uznali....
znajomy z innego sklepu powiedzaił tym ciołkom co to spawają, że się główka rozpierd***, to mają na zintegrowane stery zminić.......ogólnie jak nie jeżdzisz jakoś super, nie skaczesz nie wiadomo z czego to powinna ci słuźyć......ale point będzie lepszy ;)
mojemu qmplowi,co jeżdzi na identycznej hak się urwał z 5 razy, aż chwycił za szlifierke i........wiadomo co, wyrównał dziada :p
gwarancji w międzyczasie mu oczywiście nie uznali....
znajomy z innego sklepu powiedzaił tym ciołkom co to spawają, że się główka rozpierd***, to mają na zintegrowane stery zminić.......ogólnie jak nie jeżdzisz jakoś super, nie skaczesz nie wiadomo z czego to powinna ci słuźyć......ale point będzie lepszy ;)
dhcyc ale glupoty ********** :P:P:P nie no wiesz ja mam ta rame (wiec musze jej bronic :P) i kumpel ma i smigamy juz od wakacji i narazie wszystko cacy jest :) przez cala zime smigalismy i wszystko ladnie! lakier mi nie odchodzi! jezdzimy w streecie i dircie. mi sie ramka podoba z geo ale na twoim miejscu bym wzial cos innego chocby pointa. w sumie cos mi tam w glowce strzyka ale to raczej cos ze sterami sie chrzani :\ wedlug mnie rama nie jest zla ale za ta cene jest duzo innych lepszych ram
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mój kumpel ma i tego z jaszczurką niebieskawego tera złotawy przemalował ale tylko dla tego że do **** takich jeździ i lightowo nie jeździ a głównie w dualu/dircie i narazie nie ma żadnych problemów ale technike ma dobrą, a ramn według mnie ogólnie paskudna widełki, główka cherlawa i dobrze robisz że tego nie będziesz brał a jak do dropów to polecam ballistic jak ma być z tej półki sam mam i z 160 skoku dobrze idzie na dropach 2-2,5 m...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
eno ludzie u nas w miescie jest taka ramka:juz jest 0.5 roku i nie jest oszczedzana.ma na swoim koncie 2.5 metrowego dropa. dirty,pare chop w tym ostatnia w szczawnie,troche nawet ostrych niedolotow, skok z garazu na beton........a jak narazie jedynym uszkodzeniem to jest rysa na lakierze od klamki.Jak za takie pieniadze to jest lepsza od pointa posiada lepsza geometrie do 4x i dirtu jak znalazl.Ja ja bym polecal i dotego mozna 24 kolko do tylu wlozyc bez problemu.Trzeba miec umiejetnosci do jezdzenia a nie jak worek z gownem napierdalac a jak tak to sobie kupcie Morphine i tego napewno nie polamiecie :D Pozdrawiam
-
- Kontakt:
a co do prodigy to niedawno był jakiś temat o tej ramie...
Na www.rowerowy.com chyba coś o nim jest.
A co do tego Fun Bike'a to już sie z niego i tak rozmyśliłem:)
Na www.rowerowy.com chyba coś o nim jest.
A co do tego Fun Bike'a to już sie z niego i tak rozmyśliłem:)
!!!!!!!!!!HardCore!!!!!!!!!!
wolf89 to może mi powiesz, że to, że moja sie zaczeła rozpiepszać po 3 miesiącach a mojemu qmplowi po 2 to jakaś lipa??????dobrze że napisałęś, że dlatego, że ja masz, dlatego jej bronisz".....ja napisałęm, jak było w znanych mi przypadkach, ale ogólnie to mi się całwiem fajnie na niej jeżdziło.....
qtfa, jak patrze co żem tam popisał, to rzeczywiście to wygląda masakrycznie.....moż3e mieliśmy 2 lipne egzemplarze :>
qtfa, jak patrze co żem tam popisał, to rzeczywiście to wygląda masakrycznie.....moż3e mieliśmy 2 lipne egzemplarze :>
Fajna ramka, przypomina mi Pointa :D . Z wyglądu całkiem przyzwoita ramka :].. Jak pojeździsz 2 miesiące to dopiero się dowiesz co to za ramka :D
-------------------------------------------------
Pomagam w robieniu stron www w językach PHP, HTML. moje GG 1215496
-------------------------------------------------
Pomagam w robieniu stron www w językach PHP, HTML. moje GG 1215496
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=294906