Fundusze :/
A tak wogle to twój nick jest taki sam jak nazwa skutera Peugeot Trekker. Jak masz skuter to go sprzedaj i będziesz miał na rower:P. Chyba że poprostu masz taki nick. Tak tylko pytam. Mi tata powiedział że jak tak bardzo chce żeby mi dawał kase na rower to powiedxział żebym sobie skuter sprzedał i będe miał :]
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
-
- Kontakt:
No to ja was zaskocze sposobem na kase:P
Pomysł jest właściwie kumpla, jest to chandel klockami lego.
Na allegro jest tego pełno. On kupuje to od dzieciaków z okolicy, np dają mu 5 kg klocków za 20 zł! Rzeczywista ich wartość na allegro to ok 250zł!
No wiec czysty zysk. Ja od jakiegoś czasu tez się za to wziołem. Może jest to śmieszne żeby chandlowac klockami, ale jak ktoś się śmieje to mam go gdzieś bo to naprawde sposób na kase.
Jedyny minus to jest jak taki dzisiesiecioletni dzieciak sprzeda ci klocki a później się rozmyśli i przyjdzie z mamusią na skarge, że ten zły chłopak nie chce mu oddać jego klocków.
POLECAM!!!
Pomysł jest właściwie kumpla, jest to chandel klockami lego.
Na allegro jest tego pełno. On kupuje to od dzieciaków z okolicy, np dają mu 5 kg klocków za 20 zł! Rzeczywista ich wartość na allegro to ok 250zł!
No wiec czysty zysk. Ja od jakiegoś czasu tez się za to wziołem. Może jest to śmieszne żeby chandlowac klockami, ale jak ktoś się śmieje to mam go gdzieś bo to naprawde sposób na kase.
Jedyny minus to jest jak taki dzisiesiecioletni dzieciak sprzeda ci klocki a później się rozmyśli i przyjdzie z mamusią na skarge, że ten zły chłopak nie chce mu oddać jego klocków.
POLECAM!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trekker nie mart sie moja starsza jest listonoszem-ulotki 30 min 30 zeta
muj wujek w lato na budowie cegły wnosić- tygodniowo 200 zeta
pełno puszeka w sadzie- 1 kg 5 zł
mam całą walize klocków lego od kuzyna-na przeliczenia od strongbikkera to mamy jakies 600 zł
aha przecierz mamy towjego fulla- 80 zł
ja mam pełno części do sprzedania z bika - 60no i jecze sad wycinają a w lato pomocy chcą to tez sie mozna zatrudnić- 300zł
u dudy ze zborzem -30 zl
ale swojego cocaina to nie sprzedam!!!!!!!
mam całą walize klocków lego od kuzyna-na przeliczenia od strongbikkera to mamy jakies 600 zł
aha przecierz mamy towjego fulla- 80 zł
ja mam pełno części do sprzedania z bika - 60no i jecze sad wycinają a w lato pomocy chcą to tez sie mozna zatrudnić- 300zł
u dudy ze zborzem -30 zl
ale swojego cocaina to nie sprzedam!!!!!!!
Klocków lego mam w szafie z 15 kg... Złom u mnie to odpada - mamy naszego wspaniałego poszukwiwacza złomu Jonka. Starego "hiper-shita" oddałem na hopy. Praca na polu to w połowie lata. Ale jest rower od brata ;]. Oszczędzam już 15 miechów na rower a z kasą to i tak lipnie...
Roczne fundusze:
kieszonkowe 10zł/miech, urodziny rodzina: 350zł, kumple: 80zł, inne okazje: 100zł = 650zł a czasem to wiecej... A wogle starsi nie wkładają w mnie dużo kasy więc żeby mieć lepszą odzież sam musze sie dokładać... Z tego wynika że rocznie na bika mam ok 400zł
Myśle że to już koniec tematu więc dziękuje wszystkim za te wyczerpujące odpowiedzi ;)
Roczne fundusze:
kieszonkowe 10zł/miech, urodziny rodzina: 350zł, kumple: 80zł, inne okazje: 100zł = 650zł a czasem to wiecej... A wogle starsi nie wkładają w mnie dużo kasy więc żeby mieć lepszą odzież sam musze sie dokładać... Z tego wynika że rocznie na bika mam ok 400zł
Myśle że to już koniec tematu więc dziękuje wszystkim za te wyczerpujące odpowiedzi ;)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
idz w pole... powaga... zatrudniasz sie u kogos na rwanie malin, truskawek itp. Ja w te wakacje gdzies pojde. za 1kg malin placa ci ok. 2zl, urwij 10kg i masz 20zl dziennie, 20zl*5dni=100zl. W te wakacje bylem w niemczech dla celow turystycznych :P ale zalapalem sie na prace i dziennie pracujac 5h, przez tydzien zarobilem 100euro, to byl remont mieszkania.... mozna??:P
sprzedam: http://tiny.pl/h9r6 TANIOCHA, gg:7350149
Siema Niewiem Jak Wy ale ja jestem ministrantem a dokladniej lektorem w kosciele. Może niektórzy moga sie wstydzic tej "pracy" ale jak dla mnie zadna praca nie chanbi i chodzac do koscviola 1-2 razy na tydzien kolo lutego kazdego roku dostaje ok 600 zł. Niewiem jak dla was dla mnie to jest duzo. Do tego dochodza jeszcze urodzinki itp i jest niezle.