STRZELANIE....co moze byc tego przyczyną ???????????????????
STRZELANIE....co moze byc tego przyczyną ???????????????????
Witam, mam drop-off z 2003rok i stery zintegrowane i przy np robieniu bunny hopa strasznie strzelaja mi stery...:( rozbierałem je kilka razy zeby zobaczyc co sie dzieje za kazdym razem pozadanie skrecałem i nadal to wystepuje....prosze pomóżcie bo ten dzwięk dobija mnie :(:(:(:(:(:(:(
Na moj gust 2 opcje i oby 2 przerabialem z kumplem. Tez mielsimy dokaldnie te same drop off co ty. U mnie byla sytuacja prosta poluzowalem mostek dokrecilem kapsel i zakrecilem mostek - strzelania nie bylo - poprostu jakis luz na sterach byl. U mojego kumpla zaczol pekac amor. Przyjzyj sie czy Ci nie peka na blotniku od spodu, czy nie masz jakis rysek itd. Zycze Ci zebys mial wersje nr 1
n0 ridE n0 fUN
a panienki złe są??? :>
hehe, no to FSA przecierz dobra firma.......poruszaj na hama, potrzymaj ręką najpierw dolne, póżniej górne miski, moze coś poczujesz, ze się rusza, albo je rozbierz jeszcze raz, oblookaj, czy nie rusza się to co nie powinno itp, zobaczy czy coś nie obciera, nasmaruj......no nie wiem, u mnie to się w ramie stery ruszały, pomogła izolacja ;)
hehe, no to FSA przecierz dobra firma.......poruszaj na hama, potrzymaj ręką najpierw dolne, póżniej górne miski, moze coś poczujesz, ze się rusza, albo je rozbierz jeszcze raz, oblookaj, czy nie rusza się to co nie powinno itp, zobaczy czy coś nie obciera, nasmaruj......no nie wiem, u mnie to się w ramie stery ruszały, pomogła izolacja ;)
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
dansk8 --> Może byś pomyślał zanim coś napiszesz? Jak taki jesteś prorok to idź na wróżkę się zatrudnij albo co, nie wytrzymam :) Te głupie zabobony....
Mi strzelały stery to je wymieniłem :D Ogólnie boje się jeździć jak coś strzela przeskakuje i puka, zawsze może ze strzelania zrobić się odpadanie :) będzie gorzej :] Powodzonka
Mi strzelały stery to je wymieniłem :D Ogólnie boje się jeździć jak coś strzela przeskakuje i puka, zawsze może ze strzelania zrobić się odpadanie :) będzie gorzej :] Powodzonka
Na początku Bóg stworzył niebo, ziemie i drut zebrowany C16, i widział że były dobre :D