jaco pisze:ludzie czy wy jesteście ślepi przeciesz to dirt jam a cena za niego jest normalna ale faktycznie koleś coś sciemnia z tym ze go dostał od kumpla na urodziny i ze ma dla niego za duży skok.
Grooby pisze:no to jest Dirt Jam a nie zaden normalny dj to jest norlmalna cena jak za taki syf;/
ludzie czytajcie wcześniejsze posty a nie piszecie to co jusz 100 razy ktoś napisał.pozdr
cżłowieku...patrzysz na naklejki z boku dolnych golenii te czarne rury co do nich wchodzą te srebrne mniejsze rury i czytasz...DIRT JUMPER III albo DIRT JAM !!!!!! takie kurewsko trudne....>: ) pozatym poaptrz na zdjecia Didżeja a popatrz na dirtdżama....
djIII ma złote zakrętki na miejscu regulacji a dirt jam ma takie plastikowe pokrętła(regulacja) a ty olisko niebądz taki cwany bo naklejki to niekażdy djIII ma!
wiem bo sam mam zdarte...a to że mają złote nakrętki to wcale niekoneicznie...bo stare Dj-e z 2003 roku mają plastykowie kapsle...czy coś takiego :):) 2004 chyba też..
ale gość jest końska spierdolina.....bo za dużo skoku dla mnie......<wow>, to mógł napisać -> "zamienie na sztywny widelec"....
a tak wogóle, to raz żem to zobaczył, wsiadł na rower, ale po usilnych próbach wydobycia z niego choć ksztyny przyjemności z zamulonego niczym zjarany hawajski szman powrotu zszedłem pokonany....a golenie pokryła maźźźźźź.......:/
otuż ten koleś do mnie napisał na gg ze wygrał aukcje z tym amorem i kupił za 500 zł i napisał ze mógł za 570 kupić wedge z 2003 130 mm skoku ale nieprzelał kasy na konto tylko za pobraniem to napisałem mu zeby olał kolesia i kupił tego wedge i powiedział ze tak zrobi a pozatym koleś niema zadnego pojecia o amorach więc jush sie go nieczepiajcie.pozdr
nie czytam co tam pisaliscie ale na pierwszy rzut oka widac ze to nie dj.
z innego materialu wykonana jest korona (jakis inny stop), korki i naklejki :D
pozdro a wlascicielowi zycze milego i oby dlugiego uzytkowania;)