Porada :]
Porada :]
Witam wszystkich znalazlem sie tutaj bo moj widelec na amorku sie rozlecial :] i znalazlem ta strone w goglach :] i mnie to zainteresowalo.
Poczytalem troche ale dalej nie wiem jaki widelec wybrac bo mam BARDZO małe fundusze wiec nojki nie wchodza w gre :/. A bym chcial sprobowac swoich sil w tym sporcie :). Moge na widelec wydac okolo 300 zico :(
Doradzcie jakie uzywki mozna za tyle dostac albo chociaz jakiego typu
z góry thx
a i rowerek raczej na freeride :]
Poczytalem troche ale dalej nie wiem jaki widelec wybrac bo mam BARDZO małe fundusze wiec nojki nie wchodza w gre :/. A bym chcial sprobowac swoich sil w tym sporcie :). Moge na widelec wydac okolo 300 zico :(
Doradzcie jakie uzywki mozna za tyle dostac albo chociaz jakiego typu
z góry thx
a i rowerek raczej na freeride :]
czasem trzeba sobie zdac sprawe z ....tego ze nie kupisz amora za 300zl.Nie ma takie opcji,poprostu.Mozesz kupic cos nowego,jakis rst czy suntor ale szczerze taki amor wogole nie pracuje,jego skok sie zmniejsza o polowe w ciagu miesiaca czy dwoch bo jest tam tylko elastomer i sprezyna.
Mozesz kupic cos uzywanego, ale za 300zl co? duro?ktore juz nowe slabo dziala,czy wyzszy model rst ktory peka jak siemasz :/ a moze 4 letniego blacka ktory chodzi jak mul, a moze dj ktory nie pekl ale zaraz pewnie to zrobi.
Stary nie ma bata, musisz zbierac albo byc coool i zalozyc sztywny widelec :)
ps:i ostatni sposob, kupujesz rst i robisz z niego kapiel olejowa,lepiej chodzi ale przy pierwszym dziobie ten amor zrobi kupke i sie zlozy pod siebie.
Mozesz kupic cos uzywanego, ale za 300zl co? duro?ktore juz nowe slabo dziala,czy wyzszy model rst ktory peka jak siemasz :/ a moze 4 letniego blacka ktory chodzi jak mul, a moze dj ktory nie pekl ale zaraz pewnie to zrobi.
Stary nie ma bata, musisz zbierac albo byc coool i zalozyc sztywny widelec :)
ps:i ostatni sposob, kupujesz rst i robisz z niego kapiel olejowa,lepiej chodzi ale przy pierwszym dziobie ten amor zrobi kupke i sie zlozy pod siebie.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
aha teraz czytam dopiero wasze wypowiedzi i widze ze tu pelno gosci ma amory do sprzedania po 300zl :)))) ale ja juz moze jestem spaczony 5 letnia jazda na lepszych amorach i t co wy chcecie temu gosciowi sprzedac to dla mnie jest tragedia :/, poprstu szkoda 300zl na takie amory jak rst czy suntor
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970