JAK OCENICIE??

Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

no wiec myszek powiedz mi jakiego typu tematy chcialbys widziec na forum, jakie tematy sa dla ciebie normalne i interesujace ? wlasnie po to jest forum palo zeby sie pytac o rozne rzeczy, w tym temacie Qube sie akurat pyta jak oceniacie jakis tam rower... Po przeczytaniu niektorych odpowiedzi dochodze do wniosku ich autorzy maja 10-12 lat, ale co z tego tutaj juz sie nie zmieni.
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Pawlas - moim zdaniem tez forum powinno pomagac a nie kłocic i sie przechwalac ja chcialem tylko zapytac jenda rzecz, ale wydaje mi sie ze wiekszosc z was pewnie tez na bike'u wiecej gada niz robi
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

ej Qube ja ma, bryke do oceny. Jubilat rocznik 91 troche zardzewiały. Amor przód Bumper polonez 310 mm skoku, kiera North Polen mutha faka jak i mostek, zbroja ukradziona z muzeum zamkowego. Idealna do freeridu.
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

boze, nastepny... to mialo byc smieszne, czy co ?? czlowieku az mi ciebie zal, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to poprostu sie nie udzielaj... i przez takich ludzi to forum wyglada, tak jak wyglada, a potem wszyscy jada na nikoma, ze nie umie utrzymac porzadku na forum, a to jest chyba nie mozliwe tyle gnoi pisze takie pierdoly, ze ni sposob tego upilnowac.
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Jak ktos nie ma nic do powiedzenia lub nie potrafi odpowiedziec obiektywnie niech sie zamknie , nie robcie przypalu chlopcy, wszystkich nas laczy milosc do rewerow wiec nie robcie gnoju
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
hofffa
Kontakt:

Post autor: hofffa »

witam, moze ja postaram sie odpowiedziec na twoje pytanie:
1: obecnie mam pressure suit z tego roku i nie narzekam, wygodna, dobrze lezy ale uwazaj na rozmiary, mam 175 cm i powinienem miec L ale zamowilem M i NAWET zastanawialem sie na S, strasznie dlugie rekawy...
2: kumpel ma dainesy i jest bardzo zadowolny, podobno super przylegaja do nogi ale ja z kolei mam 661 race i tez moge z polecic
3:co do kasku to posiadam 661 full bravo z zeszlego roku i co... wygodny kask i tyle
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=495553
Zablokowany