JAK OCENICIE??
no wiec myszek powiedz mi jakiego typu tematy chcialbys widziec na forum, jakie tematy sa dla ciebie normalne i interesujace ? wlasnie po to jest forum palo zeby sie pytac o rozne rzeczy, w tym temacie Qube sie akurat pyta jak oceniacie jakis tam rower... Po przeczytaniu niektorych odpowiedzi dochodze do wniosku ich autorzy maja 10-12 lat, ale co z tego tutaj juz sie nie zmieni.
boze, nastepny... to mialo byc smieszne, czy co ?? czlowieku az mi ciebie zal, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to poprostu sie nie udzielaj... i przez takich ludzi to forum wyglada, tak jak wyglada, a potem wszyscy jada na nikoma, ze nie umie utrzymac porzadku na forum, a to jest chyba nie mozliwe tyle gnoi pisze takie pierdoly, ze ni sposob tego upilnowac.
witam, moze ja postaram sie odpowiedziec na twoje pytanie:
1: obecnie mam pressure suit z tego roku i nie narzekam, wygodna, dobrze lezy ale uwazaj na rozmiary, mam 175 cm i powinienem miec L ale zamowilem M i NAWET zastanawialem sie na S, strasznie dlugie rekawy...
2: kumpel ma dainesy i jest bardzo zadowolny, podobno super przylegaja do nogi ale ja z kolei mam 661 race i tez moge z polecic
3:co do kasku to posiadam 661 full bravo z zeszlego roku i co... wygodny kask i tyle
pozdrawiam
1: obecnie mam pressure suit z tego roku i nie narzekam, wygodna, dobrze lezy ale uwazaj na rozmiary, mam 175 cm i powinienem miec L ale zamowilem M i NAWET zastanawialem sie na S, strasznie dlugie rekawy...
2: kumpel ma dainesy i jest bardzo zadowolny, podobno super przylegaja do nogi ale ja z kolei mam 661 race i tez moge z polecic
3:co do kasku to posiadam 661 full bravo z zeszlego roku i co... wygodny kask i tyle
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=495553