Co wybrac? Prosze o pomoc :->
Co wybrac? Prosze o pomoc :->
Ahoj nicwam. Stanalem przed wyborem roweru do dualu/DH ( zamiennie ;-)
Mam okolo 5k pln na rower z calym osprzetem (nie licze kasku i ochraniaczy - to juz mam). I nasuwa mi sie pytanie. Lepiej zlozyc rower od czesci pierwszych czy moze kupic zlozony? Np. Specialized Big Hat, Specialized P2 ?
Jest jeszcze opcja ze sprzedam swoj skutero ale jakos cienko to widze no i wtedy bym sobie fundnal albo Morphine albo Screama ;) .. ale czy sprzedawac skuter dla roweru? Niewiem.. prosze nie odsylac mnei do szukajki bo wertuje forum od tygodnia i jeszcze sie z takim tematem nie spotkalem.. A jesli sa to prosze o konkretne wskazanie a nie sam link do szukajki forumowej ;)
Pozdrawiam
Mam okolo 5k pln na rower z calym osprzetem (nie licze kasku i ochraniaczy - to juz mam). I nasuwa mi sie pytanie. Lepiej zlozyc rower od czesci pierwszych czy moze kupic zlozony? Np. Specialized Big Hat, Specialized P2 ?
Jest jeszcze opcja ze sprzedam swoj skutero ale jakos cienko to widze no i wtedy bym sobie fundnal albo Morphine albo Screama ;) .. ale czy sprzedawac skuter dla roweru? Niewiem.. prosze nie odsylac mnei do szukajki bo wertuje forum od tygodnia i jeszcze sie z takim tematem nie spotkalem.. A jesli sa to prosze o konkretne wskazanie a nie sam link do szukajki forumowej ;)
Pozdrawiam
ja bym sprzedal dusze za rower :D
wracaja do temu dual a dh co 2 rozne rzeczy
za 5k zlozy sie niezla dualowke , nowka sie niezla kupi natomiast do dh za 5 moze w miare dobry rowerek zakupisz - najlepiej caly bo wiadomo tanie wyjdzie niz skladac po kawalku ( choc czasem jest inaczej - jak w moim przypadku )
pzdr 900
wracaja do temu dual a dh co 2 rozne rzeczy
za 5k zlozy sie niezla dualowke , nowka sie niezla kupi natomiast do dh za 5 moze w miare dobry rowerek zakupisz - najlepiej caly bo wiadomo tanie wyjdzie niz skladac po kawalku ( choc czasem jest inaczej - jak w moim przypadku )
pzdr 900
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jeżeli się wciągniesz w rower to masz (przynajmniej według mnie) 75% szans na to że się wciągniesz to zapomnisz że kiedykolwiek miałes skuter...Spontan pisze:nic specjalnego... Chinski Shit.. z 3000 zl bonusowe bym mial za niego..
czyli tak jak mysle... 2000 zl na ramke morphine.. reszta na osprzet..
Albo poprostu zostawic sobie skuter.. wkoncu to przydatna rzecz czasami ;p
i kupic S. P2 albo zlozyc cos.. jak uwazacie :) ?
dzieki za odpowiedzi ;)
mam znajomego który miał skuter i miał podobny dylemat, teraz nawet zimą zdarza mu sie pojechac na nim do szkoły mimo, że waży jakieś 19 kilo (rower, nie koleś :P), a od domu do szkoły ma prawie 20 km, w dodatku w droge powrotną prawie cały czas pod górę.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...