wybaczcie ze sie nie odzywalem jeszcze nie mam ramy na dzis miala byc gotowa ale okazalo sie ze bedzie moze na jutro wiec jeszcze nie mam ramy choc wszstko lacznie z kluczami czesciami smarami linkami poukladane oczekuje na zlozenie z ramka ale jej nadal nie ma :( okazalo sie ze jeszcze tylni element nie zostal przemalowany i musze poczekac byc moze tylko do jutra (miejmy nadzieje) odnosnie tego zdjecia w galerii to rowerek mojego sasiada :D i z przodu jest sherman. Jak tylko zloze rameczke dam znac co i jak...
Mijaja dni, miesiace, mija czas a ja dalej nie wiem nic tak naprawde konkretnego o tej ramie, dziwny ten kraj i dziwne firmy :) ciekawe czy kiedys wreszcie bedzie monza normalnie pogadac o tej ramie i poznac jej mroczne tajemnice :)
znow wiesci z placu boju okazalo sie ze jeszcze nie ma naklejek i nie jest pomalowana bezbarwnym wiec musze czekac do czwartku rana !! ehh to tydzien od zamowienia czyzby to wszystko bylo takie trudne ?
dobra,przyszła kolej i na mnie,zamawiam jutro,tylko sie jeszcze nad kolorkiem zastanawiam, biały odpada,myślę o czarnym całym albo grafitowym,który wam bardziej podchodzi?
Ziqu, sorry, ale Twoja wiarygodnosc legla w gruzach juz dawno temu i to z wielu powodow......
Kasper, daj znac co i jak w czwartek. Wiesz, moze przed Toba byla po prostu dluzsza kolejka i stad to opoznienie. Przy takich obsuwach to sie zdarza. A i moze ebzone by powiedzial w co ten piorun wreszcie pieprznal ;)
Kassper a widziales tosie w dunconie, czy nie bo moze ich jeszce nie maja w ogole i tylko tak odwlekaja sprawe a ramki gdzies sa u ping-pongow albo leca samolotem??
innych nie widzialem bo nie bylem w innym pomieszczeniu natomiast swoja widzielm i trzymalem tak jak mowilem pomalowana ale bez naklejek i bez bezbarwnego i nie poskladana :D:D
o specjalnym malowaniu tez myślałem ale jak słysze co sie dzieje to wole te 100zyli spożytkować w inny sposób, z tym grafitem to ciekawe porównanie,jak ktoś widział ten kolor na zywo to niech sie wypowie czy rzeczywiscie tak jest,a czarny fajowy,moj faworyt narazie
A grafitowy rzeczywiscie wyglada jak podkladowka, wedlug mnie najlepsze z podstawowych sa czarne i biale. Zaaaarabiscie prezentuje sie tez rama malowana w blyskawice.