Poczatkujacym dirtowcem jestem!!!
Poczatkujacym dirtowcem jestem!!!
Jestem poczatkujacym dirtowcem i potrzebuje kilku rad dotyczacych tej dyscypliny..
Ride or die!!
-
- Kontakt:
to jak ma jeździć?? :/ na plastikowych ;)Szczep pisze:unikaj metalowych platform z długimi pinami.
NIE JEŹDZIJ BEZ KASKU, SAM RAZ OMAL PRZEZ TO NIE STRACIŁEM ŻYCIA...
11.Nie daj sie sprowokować tym, co mówią że nie skoczysz z tego co oni i jesteś cienias. (bo się połamiesz)
12.Ląduj na 2 kola :)
13.Z backfipami poczekaj kilka latek....
14.Nie skacz z discmanem, bo taki dopalacz może więcej niż Red Bull (i znowu się połamiesz)
15.Wysokich, bezpiecznych lotów ;)
-
- Kontakt:
ech.. napisałem, aby unikał pinów w platformach -> aby miał ochraniacze na nogi, bo szkoda poprostu zdrowia.. a nie, że ma skakać na plastikowych (na takich też sie pokaleczysz jak jesteś zdolny), czy że może nóżke zadrapać..
Ten topic jakiś jest nieprzemyślany, jak jesteś jakimś tam dirtowcem, to masz w głowie swoje zasady... ;) i masz ich przestrzegać!
pzdr :]
Ten topic jakiś jest nieprzemyślany, jak jesteś jakimś tam dirtowcem, to masz w głowie swoje zasady... ;) i masz ich przestrzegać!
pzdr :]
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]