FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
noooo to będzie masakra, w przyszłym tygodniu będe mieć wreszcie mojego dj'a i to będzie prawdziwy hardcore, jak na sztywnym robiłem rózne dropy to strach pomyslec co bedzie jak bede mieć amor :D:D dropy są już przygodotwane, jeszcze tylko małe poprawki i bedzie mega hardcore.Max jak coś to moge cie przenocować, znalazło by sie miejsce na pewno :D wiec jak coś to wal na gg 1939164, ja mieszkam blizej centrum, więc bedzie blisko na pociąg :P
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
-
- Kontakt:
Ja SAM ...
Nie mam kurde przedniego hebla, naped nadal rozwalony. wlasnie koluje olej do amora bo dopiero co go zlozylem, umylem caly, pol dnia roboty :D 6 tlumikow... I jeszcze mnie angina bierze qrwa! Ale pieprze ja. Wazne zeby ktos MNIE JEDNEGO wzial z wrocka na przyklad, albo gdzies z okolic Jeleniej Góry. Pociagiem nie pojade.
Za nocleg chetnie zaplace, jesli jest opcja to nawet za dwa... Bo chcialbym tam pojechac w sobote, w niedziele polatac, i w poneidzialek wrocic ;]
Nie mam kurde przedniego hebla, naped nadal rozwalony. wlasnie koluje olej do amora bo dopiero co go zlozylem, umylem caly, pol dnia roboty :D 6 tlumikow... I jeszcze mnie angina bierze qrwa! Ale pieprze ja. Wazne zeby ktos MNIE JEDNEGO wzial z wrocka na przyklad, albo gdzies z okolic Jeleniej Góry. Pociagiem nie pojade.
Za nocleg chetnie zaplace, jesli jest opcja to nawet za dwa... Bo chcialbym tam pojechac w sobote, w niedziele polatac, i w poneidzialek wrocic ;]
-
- Kontakt:
drop jest wyje...y w kosmos, jak najezdzasz na krawędz to masz pełno w gaciach :D i looot tez jest masakryczny, skakałem ja wróbel ( czyt. Frupel) gonzo i marek, ale niewiem jakim cudem znowu poleciałem najdalej z wszystkich, amor wszedł cały- ale to niema porownania do sztywnego
pozniej zrobilismy jeszcze wiekszy ale niemiałem juz czasu skakać, a na mase bedzie mega hardcore mada faka, poszalejemy ::D
pozniej zrobilismy jeszcze wiekszy ale niemiałem juz czasu skakać, a na mase bedzie mega hardcore mada faka, poszalejemy ::D
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
-
- Kontakt: