Rowerek do cięższego enduro :]

Boobs
Kontakt:

Rowerek do cięższego enduro :]

Post autor: Boobs »

Przed ostatnią modernizacją forum był temat bracia rosjanie czy coś takiego . Tam pisano o rowerkach atom i ogólnie o przystępnych cenach za wschodnią granicą . Może będe miał okazje sobie takowego ściagnąć bz cła ect. konkretniej interesuje mnie ten model :

http://velomir.ru/cgi-bin/mainpage.pl?& ... =0&id=2125#

Wiecie coś więcej o manitou stance blunt ? w szukaj znalazłem tylko śladowe wypowiedzi , nic konkretnego poza tym że anoda złazi .

Ci co się znają na wytrzymałościach materiałów . Co sądzicie o tym mocowaniu dampera . Niby mocniejsze niż w Giancie Ac i wogle to tkaiej budowie wachacza . No Stinki to nie jest ale ...

No i jak byście ogólnie ocenili rower .

Ew . Jeśli macie inne propozycje w cenie ok 4000 zł .

Dziex za odpowiedzi .
Boobs
Kontakt:

Przed ostatnią modernizacją forum był temat bracia rosjanie czy coś takiego . Tam pisano o rowerkach atom i ogólnie o przystępnych cenach za wschodnią granicą . Może będe miał okazje sobie takowego ściagnąć bz cła ect. konkretniej interesuje mnie ten model :

http://velomir.ru/cgi-bin/mainpage.pl?& ... =0&id=2125#

Wiecie coś więcej o manitou stance blunt ? w szukaj znalazłem tylko śladowe wypowiedzi , nic konkretnego poza tym że anoda złazi .

Ci co się znają na wytrzymałościach materiałów . Co sądzicie o tym mocowaniu dampera . Niby mocniejsze niż w Giancie Ac i wogle to tkaiej budowie wachacza . No Stinki to nie jest ale ...

No i jak byście ogólnie ocenili rower .

Ew . Jeśli macie inne propozycje w cenie ok 4000 zł .

Dziex za odpowiedzi .
Boobs
Kontakt:

up
barnej
Kontakt:

Post autor: barnej »

jak mi powiesz jak sciagnac bez cla to ja Ci powiem jak go oceniam ;p
A tak na serio.. To uwazam sie świetny w tej cenie bike ;)
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

barnej np: wystarczy miec znajomego rosianina ktory wwiezie ten rower jako swoj
bart.
Kontakt:

Post autor: bart. »

Boobs odezwij sie do mnie na gg: 4313188
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Ja wole za ta cene bighita
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Boobs
Kontakt:

Jak byś jeszcze mógł napisać dlaczego wolisz big hita to byłbym wdzięczny . Big hit w wersji za 4k zł ma wg. mnie trochę gorszy osprzęt i jest zbytnio zjazdowy , a mi trzeba czegoś do hardcorowego enduro :]. Daj troche argumentów dla podniesienia wartości swojej wypowiedzi :p
Boobs
Kontakt:

up . Jak by jednak ktoś kto sie zna na wytrzymałości ramek móglby się wypowiedzieć to bym był bardzo wdzięczny , chodzi mi o mocowanie dampera , ale bardziej o rurki tylnego trójkąta , bo sie takie anorektyczne trochę wydają .
ODPOWIEDZ