Do posiadaczy Marcochow (kazdy model)
Do posiadaczy Marcochow (kazdy model)
Witam, mam sprawe... techniczną... co by sie stalo gdyby do olejowego amorka (z1 wedge) dac korki (te gorne sroby) od pneumata, z wentylkiem na pompke... dalo by sie regolowac przez to tlumienie olejowego amora? Podobny patent widzialem w DJ'ach, ale nie wiem jaka one maja dokladnie budowe, czy po obu stronach maja olej czy jak?:P
Wypowiedzcie sie na ten temat:P
P.S. nie znalazlem podobnego tematu na forum, wiec dalem nowy temat;]
I pytam z czysej ciekawosci, narazie nie mam dostepu do srob z pneumatow z goleniami 30mm.
Wypowiedzcie sie na ten temat:P
P.S. nie znalazlem podobnego tematu na forum, wiec dalem nowy temat;]
I pytam z czysej ciekawosci, narazie nie mam dostepu do srob z pneumatow z goleniami 30mm.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam korki powietrzne na sprzedaz od mxc 2002
tyle ze one mja wiekszy obwod kolonierza i do wedga nie wchodza ale da sie to zrobic bo to kwestia 2 mm wystarczy je o 2 mm optoczyc na tokarce i będzie gites wiem bo kolega zrobil tak samo jak cos to gg 4898945 Jak ktos potrafi to zwykła slifierką tez sie da :D
tyle ze one mja wiekszy obwod kolonierza i do wedga nie wchodza ale da sie to zrobic bo to kwestia 2 mm wystarczy je o 2 mm optoczyc na tokarce i będzie gites wiem bo kolega zrobil tak samo jak cos to gg 4898945 Jak ktos potrafi to zwykła slifierką tez sie da :D
[Piotrek_MIZI_mizera] Andrychów
Yasiuuu nie kombinuj :P – ja kombinowałem w wolskim to teraz klamke kleje bo nowa kosztuje 250zl i staram się jakoś pedał od tulejki rozdzielić- a korba i tak pękła(nie polecam hussefelta) .
Jak wsadzisz te „korki” to zrobisz sobie coś ala dj. Na twoim miejscy bym to zostawił tak jak jest bo chyba oto chodzi aby było miękko
Jak wsadzisz te „korki” to zrobisz sobie coś ala dj. Na twoim miejscy bym to zostawił tak jak jest bo chyba oto chodzi aby było miękko
><)))'>
"chodzi o to zeby było miło":D
Rav... wiem chyba gdzie mozna rozdzielic pedalca od tej tulejki... firma Detal, ul. Golikowka 10... prawie w Łęgu... tam mi spawali rame i przerabiali stery z niejakiego "full oversize" na zwykłego oversize (pare ładnych lat temu):P
A wracajac do mojego kochanego wedge'a... Narazie bede smigal tak jak jest... ale i tak mu kiedys wsadze te korki:D
Rav... wiem chyba gdzie mozna rozdzielic pedalca od tej tulejki... firma Detal, ul. Golikowka 10... prawie w Łęgu... tam mi spawali rame i przerabiali stery z niejakiego "full oversize" na zwykłego oversize (pare ładnych lat temu):P
A wracajac do mojego kochanego wedge'a... Narazie bede smigal tak jak jest... ale i tak mu kiedys wsadze te korki:D
www.feel-free.pl