Mam sugestię... proszę zastosować na forum blokadę przycisku Wyślij przed dwukrotnym klikaniem przy wysyłaniu postu - tak jak to było na poprzednim forum (JavaScript)
ponieważ już zdarzyło mnie się 2 posty jednym kliknięciem dodac - i to jest wqr....ące :)
a tak po za tym przyzwyczaiłem się do forum i jest już OK, szkoda tylko że nie mam mojej prawdziwej liczby postów :/ no nic
Ja nie nie lubiłem tej blokady na starym forum...dlaczego? Ano, dlatego że można było tylko raz kliknąć, a mi się często zdarzało że po kliknięciu nic się nie działo, stronka niby się ładowała, ale w rzeczywitości to nie...A tu rzadka kupa, panie bo nie można było drugi raz nacisnąć...I trzeba było jeszcze raz wchodzić na stronę z tematem i kopiować to co się chciało wysłać...często już mi się niechciało nic pisać po takim czymś :]
mnie tam się teraz pardziej podoba ten spoosub na wysyłanie chociarz ze zdaża się kilka razy ale to moge odpuścić a na starym forum nauczyłem się zawsze kopiować napisany przezemnie tekst żeby potem nie było ze musze drugi raz pisać :P