przycisk 'Wyślij'

KFP
Kontakt:

przycisk 'Wyślij'

Post autor: KFP »

Mam sugestię... proszę zastosować na forum blokadę przycisku Wyślij przed dwukrotnym klikaniem przy wysyłaniu postu - tak jak to było na poprzednim forum (JavaScript)

ponieważ już zdarzyło mnie się 2 posty jednym kliknięciem dodac - i to jest wqr....ące :)

a tak po za tym przyzwyczaiłem się do forum i jest już OK, szkoda tylko że nie mam mojej prawdziwej liczby postów :/ no nic

Pozdro
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

mi tez się często to zadażało ale wtedy miałem problemy z netem i teraz jest już spoko ale czsem i tak sie kliknie pare razy
The Power Is On Your Side !!!
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

Ja nie nie lubiłem tej blokady na starym forum...dlaczego? Ano, dlatego że można było tylko raz kliknąć, a mi się często zdarzało że po kliknięciu nic się nie działo, stronka niby się ładowała, ale w rzeczywitości to nie...A tu rzadka kupa, panie bo nie można było drugi raz nacisnąć...I trzeba było jeszcze raz wchodzić na stronę z tematem i kopiować to co się chciało wysłać...często już mi się niechciało nic pisać po takim czymś :]
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no a po takim czymś wrzucją na gościa że daje po 2 posty a to nie należy od miłych :-\
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

mnie tam się teraz pardziej podoba ten spoosub na wysyłanie chociarz ze zdaża się kilka razy ale to moge odpuścić a na starym forum nauczyłem się zawsze kopiować napisany przezemnie tekst żeby potem nie było ze musze drugi raz pisać :P
The Power Is On Your Side !!!
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

test
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

embond ty siedz cicho ta blokada to dlaciebie powinna byc :] polowa twoich postow jest powturzona kurde :P

nie wime jak ty to robisz :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ