Tylko sie nie wkurzajcie. Mam pytanie. Czy były by osoby zainteresowane kupnem naklejek ze wzorem jakim chca? To znaczy dysponuje bardzo dobrym sprzetem drukujacym (ploter, laserowe drukarki) i zbieram na fulla i pomyslalem ze mozna by w ten sposob. co do ceny to na prawde nie duza...jak myslicie warto to rozkrecic?
Pomysł dobry, ale mi osobiscie rower z naklejkami jakos sie nie podoba :P Sam juz niedługo bede składał rowerek, i jak sie uda to bedzie tylko 2-kolorowy :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
No to tak ja bardzo chętnie tylko ze jakiego rodzaju te naklejki????? czy wlepki takie jak sa np wisły czy przezroczyste naklejki np na rame??? bo ja byłbym chętny na jedne i na drugie. A jak by jeszcze mozna bylo swoje rzeczy tam wrzucac to by bylo juz całkiem spoko. Myślę, że na poczę tek ogłoś że robisz cos takiego na allegro lub polskim ebay'u
zajewbisci jestem pierwszy jak mi zalatwisz naklejki o ktore cie prosze to jestes dla mnie bogiem szukam naklejek na foesa zig zac w internecie nie znalazlem ale skoro chcesz rozkrecic interes to mozesz sie spodziewac takich zamowien centralnie jak zalatwisz cos takiego to jestemn chetrny od reki pozdro wojtas .
nom wlasnie sie musze zorientowac co do kosztow. Co do wzorow to wlasnie myslalem ze bardziej atrakcyjne by bylo jakby byly wasze, na przyklad z wasza ksywka i tak dalej i przez maila wysylane. naklejki to najlepiej wyglada jak na przylepnej przezroczystej folli, no to chyba sie za to wezme