korba truvativ czy darkmoor?

troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

kurwa lizard to ze tobie nie wypadly to nei znaczy ze nie wypadaja palancie :/ spytaj sobie uzytkownikow co sie dzieje przy wykrecaniu z tego chujstwa pedalow kurwa pajacu ...
tyfus
Kontakt:

Post autor: tyfus »

ja jeżdżę na dartmoorze (2 zębatki i rockling 5mm 220zł) i nie mam rzadnych kłopotów, nic się nie gnie itd.
rafalmag
Kontakt:

Post autor: rafalmag »

tyfus: jaki masz do tego support?

Lewy: mozesz podac dokladnie link lub nazwe, bo naprawde nie wiem o jakiej korbie mowisz. Na mkbike sa tylko 1 blatowe i suntour'a duro za 165 zł, ale to chyba nie jest zbyt wytrzymale ;)

[]_ ([]) []_ : skad wiesz, ze to accent? Ja tez slyszalem duzo razy ze to to samo co RPM i BlackBox, a nawet ze BlackBox to lowendowy odlam NS. Slyszalem tez Dartmoory sa produkowane w bardzo dobrej fabryce na tajwanie TS czy jakos tak, ale to tez tylko od "bikerow" na forach, a nic sprawdzonego.
LoneWolf
Kontakt:

Post autor: LoneWolf »

Darkmoor, RPM ElToro i BlackBox to sa te same korby.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
rafalmag
Kontakt:

Post autor: rafalmag »

troyo : nie musisz od razy wyzywac ludzi od pajacow i palantow ; przeciez lizard nie napisal, ze nie wypadaja, tylko ze jemu nie wypadly. BTW: aby nie wykrecaly sie z tulejami wkreca sie nasmarowane pedaly, a jesli i wtedy sie wykreca, to zawsze mozna je przykleic na poksipol i wtedy sprobowac... zycze powodzenia i troche zyczliwosc w stosunku do innych :)
ODPOWIEDZ