TRZA COŚ Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!
-
- Kontakt:
Jest pare sposobów ominięcia stracenia roweru...
1) Wieczorami unikaj ciemnych zaułów i miejscówek które nie sa zaludnione, mimo że rech jest bezkarny rzadziej atakuje przy ludziach...
2) Omijaj grupki ludzi, omijaj osiedla, omijaj wszystko co ma dres :)... a nawet jeśli jedziesz szybko i wiesz że Cię nie ściągną, moga zapamiętać i uczynić to kiedy indziej
3) Rozumiem, że rowerek musi być ładny, ale niekiedy warto zrezygnować z paru "pięknych" naklejek na pół ramy :] ... Choć wiadomo, jak części są dobre to nie da się ich zbrzydzić :]
4) Jeździj w grupie, SIŁA W KUPIE !! :D
5) zgłaszaj wszystko na policje, pamiętaj, że nawet jeśli stoi jakaś niebezpieczna grupka drechów pod twoją klatką, możesz zgłosić że się ich boisz !! Ja np. zgłaszam jak mnie jacyś chlejusy z parku zaczepiają !!
6) Najskuteczniejszą formą obrony bike'a jest GPS, może go łatwo znaleźć łatwo umieścić i jest niewidoczny, a rower (rama) się znajdzie, oczywiście rower może być już rozkręcany ale nie sądze jeśli zgłosimy to od razu po zdarzeniu... Jest to najdroższa forma, i żadko spotykana :) taki system kosztuje około 10 000 zł :]
Chyba tyle, a przedewszystkim, zawsze bądź gotowy do ucieczki :]....
1) Wieczorami unikaj ciemnych zaułów i miejscówek które nie sa zaludnione, mimo że rech jest bezkarny rzadziej atakuje przy ludziach...
2) Omijaj grupki ludzi, omijaj osiedla, omijaj wszystko co ma dres :)... a nawet jeśli jedziesz szybko i wiesz że Cię nie ściągną, moga zapamiętać i uczynić to kiedy indziej
3) Rozumiem, że rowerek musi być ładny, ale niekiedy warto zrezygnować z paru "pięknych" naklejek na pół ramy :] ... Choć wiadomo, jak części są dobre to nie da się ich zbrzydzić :]
4) Jeździj w grupie, SIŁA W KUPIE !! :D
5) zgłaszaj wszystko na policje, pamiętaj, że nawet jeśli stoi jakaś niebezpieczna grupka drechów pod twoją klatką, możesz zgłosić że się ich boisz !! Ja np. zgłaszam jak mnie jacyś chlejusy z parku zaczepiają !!
6) Najskuteczniejszą formą obrony bike'a jest GPS, może go łatwo znaleźć łatwo umieścić i jest niewidoczny, a rower (rama) się znajdzie, oczywiście rower może być już rozkręcany ale nie sądze jeśli zgłosimy to od razu po zdarzeniu... Jest to najdroższa forma, i żadko spotykana :) taki system kosztuje około 10 000 zł :]
Chyba tyle, a przedewszystkim, zawsze bądź gotowy do ucieczki :]....
Na początku Bóg stworzył niebo, ziemie i drut zebrowany C16, i widział że były dobre :D
-
- Kontakt:
wiesz na co to ?? a moze na honor ?? na ambicje ?? i co lepsi byli z tymi 15 kumplami ?? to cipki przecież !! pewnia z kumplami chodza do kibla we dwóch i sie podcierają !! a sami sie boją !! solo to mało kto ale z ekipą to każdy kozak !! ...każdy rycerz dupa kiedy wrogów kupa...i co z tego ??...bywa
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czasem sami sie tu zachowujecie jak dresy.....a motyw z tym zeby sie ''kumplowac'' z owymi sukingnatami jest calkiem sensowny zawsze bede pamietac ze cie znaja i jak co to nie rusza...kubasiedlce wszyscy jestesmy poirytowani sytuacja jaka jest w polsce(dresy) a jak ci sie nie podoba to ''papa!'' nie musisz nic pisac.postrafjam
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
kapix ejj piszesz "FUCK OF DRESS" a w podpisie masz HWD.P [dla niewtajemniczonych - to skrót od ch.uj w dupe policji]
a to policja między innymi w Polsce zajmuje się zwalczaniem takich grup drechów kradnących rowery i inne rzeczy więć troche bezsensu(nom policja nierobi tego swietnie alle gdyby nie oni -według mnie- była by masakra bo jednak troche działąją)
pozdroo500
a to policja między innymi w Polsce zajmuje się zwalczaniem takich grup drechów kradnących rowery i inne rzeczy więć troche bezsensu(nom policja nierobi tego swietnie alle gdyby nie oni -według mnie- była by masakra bo jednak troche działąją)
pozdroo500
lej na mÓr!!!!!!!!!
Wczoraj 3 dresiarzy zaczepiło mnie na ulicy-bo ciekawi ich ile mój bike kosztuje:( Najgorsze fuck, że mieszkają po sąsiedzku. Powiedzieli, że oni nie kupują rowerów tylko sprzedają. Mówili również, że mają jakąś Kone i Garego Fishera :(...
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/