Egzamin gimnazjalny 2005
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dhcyc napisalem identycznie jak ty :] plan o Rzymie (wymienilem to samo co ty) a list o Malborku :D Ogolnie caly egzamin byl latwy, jutro to dopiero bedzie hardcore :/ ja z przedmiotow scislych to kozak nie jestem :/ ale oglnie licze na jakies ok 70 pkt lacznie :D
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587
no latwiutkie spoxik ! my[aBem |e bdzie rozprawka a tu zonk list ale naszcz[cie niebyBo problemów ja opisaBem kraków w li[cie i "jak obloukamy kopiec pójdziemy pojezdzic na bikach w lesie wolskim bo sa porzadne trasy"
a plan podrózy o paryzu:D pozdro jutro bdzie spox
a plan podrózy o paryzu:D pozdro jutro bdzie spox
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
no w sumie nam polonistka mówiła, że będzie II wojna swiatowa i że jak kto może to niech czyta Pamiętnik z Powstania,a tu proszę nic a nic, nawet o Papiezu nic nie chcieli. Miła być rozprawka,a był list. Tak samo było na teście dla szóstej kalsy zamiast opisu kartkę trzeba było zrobić. Jesteśmy farciarski rocznik. Moze mature też nam prostą wymyślą ;]
If I could fly