eXtremalna muzyka w radiu RQ eXtreme!

Kolo_z_Wrock
Kontakt:

eXtremalna muzyka w radiu RQ eXtreme!

Post autor: Kolo_z_Wrock »

Witam, zapraszam do słuchania w każdy poniedziałek o 20 audycji eXtremalna muzyka w radiu RQ eXtreme (www.extreme.rq.pl), muzyka myślę że jest taka akurat dla rowerzystów :) Głównie punk, rock, metal :) (Dzisiaj akurat audycja tematyczna o polskim punku). Gorązo zapraszam do słuchania, i wogóle do słuchania radia RQ eXtreme (niestety w tej chwili nie działa automat, więc można słuchać tylko podczas audycji :( ). Dzisiaj audycja o polskim punku, raczej te szybsze i ostrzejsze piosenki, więc myślę, że się wam spodoba :)
www.extreme.rq.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Moze dostalbym swoj bloczek na prawdziwy extreme? :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Kolo_z_Wrock
Kontakt:

Chodzi Ci o własną audycje? Myślę że spokojnie, tylko musiałbyś pogadać z kimś z zarządu radia :)

A ja ze swojej strony informuję, że jest jakiś problem z serverem który mieliśmy wypożyczony z RadioFonii, i teraz oni tam grają, więc nie wiem naprawdę czy dzisiaj moja audycja poleci - nie rozumiem o co łazi :/ Jakby co to postaram się na bieżąco informować...
www.extreme.rq.pl
owiec
Kontakt:

Post autor: owiec »

Radze ściągnąć tego kolesia co ma teraz audycje bo jeżeli takie jest całe radio to ja podziękuje.
Kolo_z_Wrock
Kontakt:

Bo to bylo RadioFonia - teraz server od nich pozyczamy, i wlasnie nie wiem czemu dzisiaj grali u nas :( Ale moja audycja juz leci, jakby ktos byl zainteresowany :) Do 22 trwa :)
www.extreme.rq.pl
Kolo_z_Wrock
Kontakt:

Hmm, troche sie imo godziny nie zgadzaja na tym forum, no ale niewazne :) Tak czy inaczej jezeli ktos sluchal, to goraco zapraszam do komentowania, a jak nie to... Zapraszam na za tydzien :)
www.extreme.rq.pl
kalahari
Kontakt:

Post autor: kalahari »

a u mnie ocs problem z polaczeniem sie z tym radiem
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
Kolo_z_Wrock
Kontakt:

A o ktorej sie laczyles? Od 20 do 22 nie powinno byc problemuj w poniedzialek :p W inne dni nie wiem :p
www.extreme.rq.pl
ODPOWIEDZ