eXtremalna muzyka w radiu RQ eXtreme!
-
- Kontakt:
eXtremalna muzyka w radiu RQ eXtreme!
Witam, zapraszam do słuchania w każdy poniedziałek o 20 audycji eXtremalna muzyka w radiu RQ eXtreme (www.extreme.rq.pl), muzyka myślę że jest taka akurat dla rowerzystów :) Głównie punk, rock, metal :) (Dzisiaj akurat audycja tematyczna o polskim punku). Gorązo zapraszam do słuchania, i wogóle do słuchania radia RQ eXtreme (niestety w tej chwili nie działa automat, więc można słuchać tylko podczas audycji :( ). Dzisiaj audycja o polskim punku, raczej te szybsze i ostrzejsze piosenki, więc myślę, że się wam spodoba :)
www.extreme.rq.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chodzi Ci o własną audycje? Myślę że spokojnie, tylko musiałbyś pogadać z kimś z zarządu radia :)
A ja ze swojej strony informuję, że jest jakiś problem z serverem który mieliśmy wypożyczony z RadioFonii, i teraz oni tam grają, więc nie wiem naprawdę czy dzisiaj moja audycja poleci - nie rozumiem o co łazi :/ Jakby co to postaram się na bieżąco informować...
A ja ze swojej strony informuję, że jest jakiś problem z serverem który mieliśmy wypożyczony z RadioFonii, i teraz oni tam grają, więc nie wiem naprawdę czy dzisiaj moja audycja poleci - nie rozumiem o co łazi :/ Jakby co to postaram się na bieżąco informować...
www.extreme.rq.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: