Tez mam ta rame (13,5") i 185cm wzrostu i myslalem ze bede do niej za wysoki ale daje rady calkiem :) I naprawde jest bardzo krotka. A teraz mozna ja kupic za 400PLN na allegro.
Ja też niedawno kupiłem UMF na Allegro i jestem bardzo zadowolony i z ramki (13,5) jak i z ceny (500 zł) - co prawda teraz są jeszcze tansze ale to juz pewnie końcówka seri... Potwierdzam wszystkie pozytywy na temat tej ramki zamieszczone w tym temacie....... POLECAM !!!
Ja mam UMF i jedyną wadą jest to że wchodzi mała opona (mam nadzieje ze mi wejdzie 2,35 na DX32:P) A pozatym to człowieku!!! Jak z draga sie przesiałem to teraz hopy tak napierdalam , latam zajebiście, wybicie lepsze, łatwiej poterwać, zwinna, dobrze nosi w powietrzu. No po prostu CUDO :P
moja sie trzyma zajebiscie:D:D.... 14.5 ale wydaje sie mniejsza..:D:D... za nic bym nie zmienił... tylko mogło by byc wiecej miejsca na opone..:D
dla mnie wspaniała i ta waga:D:D... w opisie nan kilka fotek co przezyła wiec nie ma tak xle:D
Też mam tę ramkę i jak dla mnie to jest zaje.bista. Geometria super, extra się jeździ. Jak dla mni ramka jak marzenie, tylko full lepszy ;) . Nie zastanawiaj się tylko bierz, nie pożałujesz!! Polecam