TANI HAMULEC TARCZOWY
-
- Kontakt:
TANI HAMULEC TARCZOWY
Mam pytanie co możecie mi doradzić w cenie do 400zł Chodzi mi o hydrau;liczny hamulec tarczowy ?????????? co byście polecili i gdzie kupie najtaniej ?????????????
[Piotrek_MIZI_mizera] Andrychów
Ja polecam dobrego mechanika np Avida 5 teraz są po 299 zł i są bardzo ok ale do niego potrzeba dobrej kklamki (najlepiej tez Avid). Z tanich hydraulików to polecam (za tą cenę)
http://rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=5
tu masz tego recenzje:
http://www.rower.com/recenzje.php?op=prod&id=68
Ewentualnie szukaj używek Hayes HFX 9HD, Griemca S-12 nieraz coś da się wyrwać.
http://rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=5
tu masz tego recenzje:
http://www.rower.com/recenzje.php?op=prod&id=68
Ewentualnie szukaj używek Hayes HFX 9HD, Griemca S-12 nieraz coś da się wyrwać.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
grimeca sys 1 - ten hamulec nawet sprzedawcy odmawiaja
bb - to jest parodia ,dobrego i trwalego hamulca
julia - drogi hamulec,nawet ludzie od xc nie przepadaja za nim
nowy avid - nie mam pojecia jak to dziala,nawet tego w reku nie mialem
shimano 525 - kolega ma na tyle,jezdzi juz 2 lata i luzik, a ciagle jezdzi manuale i na tylnim, wiec hamulec caly zas pracuje, wymienial juz tarcze i klocki, a hamulec dalej bardzo ladnie chodzi - jak za ta cene!!
moim zdaniem w tej kwocie kupisz tylko namiastke dobrgo hydraulika wiec moze pomysl nad mechanikiem i wogole to jak ty jezdzisz?dh,fr,trial :)
bb - to jest parodia ,dobrego i trwalego hamulca
julia - drogi hamulec,nawet ludzie od xc nie przepadaja za nim
nowy avid - nie mam pojecia jak to dziala,nawet tego w reku nie mialem
shimano 525 - kolega ma na tyle,jezdzi juz 2 lata i luzik, a ciagle jezdzi manuale i na tylnim, wiec hamulec caly zas pracuje, wymienial juz tarcze i klocki, a hamulec dalej bardzo ladnie chodzi - jak za ta cene!!
moim zdaniem w tej kwocie kupisz tylko namiastke dobrgo hydraulika wiec moze pomysl nad mechanikiem i wogole to jak ty jezdzisz?dh,fr,trial :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Co wyście sie tak tego BB uczepili, jeździęłęs foghorn woogole na tym ??
Stary ja z bikiem waże ponad 100kg .. i stawia mnie to przednim kole bez żadnych problemów ... po dotarciu ani nie trze ani nic... do tego ma zajebusta modulację ... nie rozumiem was ludzie.... wy chyba w zyciu tego nie widzieliście ale skoro kosztuje 240zł to musi być ******* no nie ??
BB to to samo co WinZip (no mniej wiecej). Korby BB to cieszące sie dużą popularnośćią i przychylna opinią RPM EL TORO .. ale to tez bluzgacie ze tanie i ******* (korby BB).
Ostatnio w krakowie w pucharze ZOO na III miejscu był koleś jeżdzacy na BB... przegrał o 4 sekundy bo mu but spadł ...
BB Jest zajebistym hamulecem a jezeli masz chody to możesz go kupic za 190-200 zł. I nie pierdolcie ze jest ******* etc.. bo jest naprawde dobry .. i za tę cene nie kupisz nic lepszego .. ba! zeby miec wymiernie lepszy hamulec to musisz wyadć kilka stów na hydraulika i to naprawde dobrego ...
Stary ja z bikiem waże ponad 100kg .. i stawia mnie to przednim kole bez żadnych problemów ... po dotarciu ani nie trze ani nic... do tego ma zajebusta modulację ... nie rozumiem was ludzie.... wy chyba w zyciu tego nie widzieliście ale skoro kosztuje 240zł to musi być ******* no nie ??
BB to to samo co WinZip (no mniej wiecej). Korby BB to cieszące sie dużą popularnośćią i przychylna opinią RPM EL TORO .. ale to tez bluzgacie ze tanie i ******* (korby BB).
Ostatnio w krakowie w pucharze ZOO na III miejscu był koleś jeżdzacy na BB... przegrał o 4 sekundy bo mu but spadł ...
BB Jest zajebistym hamulecem a jezeli masz chody to możesz go kupic za 190-200 zł. I nie pierdolcie ze jest ******* etc.. bo jest naprawde dobry .. i za tę cene nie kupisz nic lepszego .. ba! zeby miec wymiernie lepszy hamulec to musisz wyadć kilka stów na hydraulika i to naprawde dobrego ...
Foghorn a ile jezdziles na bb??Bo ja jeszcze 10 miesiecy i jestem z niego zajebiscie zadowolony.Poza jedna rzecza-modulacja-raczej jej brak,ale rowerek staje na przednim kole pod naciskiem 2 palcy na klamce firmy hawk (niemieckie takie,dobre ramy robi,ale klamki sa troche lipne ;P ).BB ma naprawde potezna sile hamowania,a Ty Foghorn robisz z siebie wielkiego znawce.A potem powstaja topici "Foghorn do Duncon'a" czy jakos tak...
pozdro
pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
foghorn pytanie do Ciebie, czy kiedykolwiek uzywałeś S-1? Tak z mojego prywatnego doświadczenia znam kolesi, którzy nadal twierdzą, że S-12 to lipa. Zresztą jeszcze 2 sezony wcześniej tak uważało 90% ludzi z tego forum, obecnie 90 uważa ten hamulec za jeden z lepszych. Fajnie, że nadal słysze opinię, że jest do d... bo cieknie i że się zapowietrza, przecież to bzdury. Akurat mam "pod ręką" rower, który ma taki hampel z tyłu i tak bez urazy ale 525 to można do XC używać do niczego innego. Możesz mieć swoje zdanie, ale dzięki temu, że są takie sprawy jak np recenzje na bikeboard.wyd.pl opninie użytkowników takich jak Ty można barać jako dodatkową uwagę. Najlepszą zasadą jest ta aby wypowiadać się na temat części, które się ma albo miało.
Z mechaników to Avid 5 jest naprawdę godny polecenia. Co do S-1 nie jest to może mistrzostwo świata, ale daje radę.
Z mechaników to Avid 5 jest naprawdę godny polecenia. Co do S-1 nie jest to może mistrzostwo świata, ale daje radę.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
www.rowerowy.com