co z tym zrobić !!! MoZo !!!
co z tym zrobić !!! MoZo !!!
witam mam pytanie aha w opcji szukaj tego nie było więc mnie nie opierdoli*...
muj problem jest taki mam mozo a dokładnie grove Q no więc gdy podnosze przednie kułko to dla tych którzy nie więdza... słysze straszne pukanie i nie wiem co z tym zrobic ... jeżeli ktos tez tak ma z mozo to niech powie co z tym zrobił... z góry dzięks !!!
muj problem jest taki mam mozo a dokładnie grove Q no więc gdy podnosze przednie kułko to dla tych którzy nie więdza... słysze straszne pukanie i nie wiem co z tym zrobic ... jeżeli ktos tez tak ma z mozo to niech powie co z tym zrobił... z góry dzięks !!!
- Kontakt:
otoz to -Przemooo- otoz to.... NIC z tym nie zrobisz :) to tak na pocieszenie, przy kazdym wyrzuceniu spod dupy bedzie slyszalme w promieniu 2 metrow PUK!:D tragedia ;]..... i tak jak przemoo mowi, ten amor nie ma nic oprocz sprezyny ( i tlumienia air - czyt. pustej lewej goleni :D:D:D )..mozesz ewentualnie go zasrac jakims smarem/olejem zeby plynniej wracal a nie strzelal jak wiatrowka :D:D:D ( na golenie/do amora/wszedzie :D ).
A co z tym zrobilem ??.....NIC :D zmienilem amor..ale ten tez strzela ( ale minimalnie w porownaniu z grułwem ):D:D....ale przynajmniej sie bomberowato buja :D
A co z tym zrobilem ??.....NIC :D zmienilem amor..ale ten tez strzela ( ale minimalnie w porownaniu z grułwem ):D:D....ale przynajmniej sie bomberowato buja :D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
ja tez mam groołwa q i tez stuka...nic z tym nierobie bo ten amor to sie nadaje..i jak ktoś tu powiedział tłumienie powietrzne jest zajebiste[lewa laga jest pusta:D] i lewy korek to atrapa:P w prawej ladz ejest sprężyna i 3 jakies nakładki na niej[elastomery ee nawet niewiem] smaroj go czesto jakąs oliwką po lagaCH[tak 2x na tydzien] to będzi epłynnie chodził bo ze stukaniem to nic niezdziałasz
pozdroo500
pozdroo500
lej na mÓr!!!!!!!!!