Wprowadzilem w blad. Sorry >:/

chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

No cóz nic nie jest idealne...KAzdy producent sprzetu chce na czyms zaoszczedzić...ale szczerz mówiąc nie spodziewałem sie tego po konie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

po konie się nie spodziewałeś ale po amoze można było przecierz wiadomo że zbyt wytrzymały to on nie jest
The Power Is On Your Side !!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jak za rower za 2500 z takim osprzetem korbami kolami i wogole to jest super. jak chcez full wypas rower juz z dobrym amorem to jednak wiecej kasy... masz stuffa przeciez za 3800 z drop offem (comp bo comp ale...)

a za 2500 - sprobuj bika zlozyc na takich czesciach jak kona... i jeszcze na minusie wyjdziesz wiec oszeczedzili spbie na amorze... i bardzo dobrze! amor to jedna czesc i lepiej takiego wymienic niz stery suport korby przezrzutke i inne bo sie beda sypac jak mozna jeden amor i po sprawie a reszta sie syac nie bedzie.

hmm oblukaj - moze jeszcze gdzies znajdziesz dnma miraga. to jest pancor amor. moze nie stalowe lagi ale ma 32 teflon tlumienie teflon... nie ptracuje suuper ale jest wytrzymaly. rozkrecalna korona. i wogole powietrze olej pel;an regulacja twardosci i tlumienia. a podkowa - zero wyinania sxcieta na rowno. zero oszczedzania na wadze. za to ten amor luie super jest. a cena skleowa i katalogowa to 1000 zl wiec nie tak duzo. ja swojego mam za 800 :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

nie no wspułczuje upadku troche kijowo ale też się tego spodziewałem i słyszałem złe rzeczy o tym amorze, i dziwiłem się że go tak broniłeś na mojim poście :] ale cóż bywa Pozdr!
ODPOWIEDZ