dołas
dołas
Mam doła aa ze złapałem go teraz i niemam komu sie wyzalic to pisze ogólnie tutaj na forum:D Kurna i wiem ze chłopakowi to niby "niewypada" bo blablabla...alle nie jestem jakims robotem ku.rwa mac więc tez mi wolno....pojedziłbym na rowerze alle juz pozno i niebęde miał jak wyjsć "po cichu" z domu.Teraz najgorzej bo noc...jak łapałem w dzien to sie odstresowywałem jezdząc...a Wy macie jakies sposoby na doła? bo chyba tez miewacie? hmm no chyba ze jestem jakis inny:D I Mozecie mnie opier.dolic ze zasmiecam forum takimi głupimi postami alle moze mi ulzy
JEbie wszystko:/ posac domowe sposoby na zwalczanie doła:D:D:D
pozdroo500
JEbie wszystko:/ posac domowe sposoby na zwalczanie doła:D:D:D
pozdroo500
lej na mÓr!!!!!!!!!
ja wyznaje taka zasade: jeśli czujesz, że musisz sie upić nigdy tego nie rób!!! uwazam ze picie, jaranie itp. nie jest od rozwiazywania problemow i tak rozwiazują problemy tylko słabi ludzie... a co do doła to spróbój sobie powiedzieć: o kurwa jak fajnie że żyje :p i ciesz sie ze zwykłych rzezcy. pozdr
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
makos pisze:ja wyznaje taka zasade: jeśli czujesz, że musisz sie upić nigdy tego nie rób!!! uwazam ze picie, jaranie itp. nie jest od rozwiazywania problemow i tak rozwiazują problemy tylko słabi ludzie... a co do doła to spróbój sobie powiedzieć: o ***** jak fajnie że żyje :p i ciesz sie ze zwykłych rzezcy. pozdr
dokładnie...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiedzmin: można jakoś odreagować ale od czasu do czasu jedynie agresje
jak byłem w Polsce to miałem ostro popierdoloną szkołe (ello całemu SG8) wracałem o 17 do domu i miałem w **** nauki, cały czas byłem ostro wkurwiony i słuchałem sobie właśnie vaderków, nergali i innych, ale to nie jest na dłuższą mete, może ta muzyka nie jest dla mnie, ale zacząłem mieć kłopoty z nauką, bóle głowy i nie mogłem jakoś wyjść z tego, miałem jednym słowem też doła.
jak byłem w Polsce to miałem ostro popierdoloną szkołe (ello całemu SG8) wracałem o 17 do domu i miałem w **** nauki, cały czas byłem ostro wkurwiony i słuchałem sobie właśnie vaderków, nergali i innych, ale to nie jest na dłuższą mete, może ta muzyka nie jest dla mnie, ale zacząłem mieć kłopoty z nauką, bóle głowy i nie mogłem jakoś wyjść z tego, miałem jednym słowem też doła.
http://forum.bikeaction.pl/index.php