Mam depresje... RAMA pomóżcie!!
stary weź jony barvo! całkiem nowa ramka więc jak kupisz ją teraz to będziesz szpanował koleś;D jak sie pospieszysz to kupisz ją po promocyjnej cenie. ZRESZTĄ CZAJ BAZE BO TO CI MA RAMKA ODPOWIADAĆ zobacz co piszą na temat ramek: każdy raczej wymienia tu inną ramke, jedni piszą że złe a jedni że dobre:/ sam zdecyduj:P pozdro
Sprzedam Rock Shox Pilot C 80-100mm`04r Po serwisie! Stan igła! gg:5047705
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Ja bym kupował coś innego(nie point, dragstar, destroyer) bo niby są spox te ramki ale długo nie wytrzymują przy troszkę mocniejszym katowaniu. Najlepiej oszczędzać na innych częściach i kupić lepszą ramkę. Jak masz przeżutki to radze sprzedać a jak nie masz to nie kupuj i zrób singla- już dużo taniej wyniesie:]
www.dirt71.prv.pl
point wogole wedlug mnie odpada, jego tylni trojkat jest cienszy niz w moim rowerze xc sprzed 7 lat :/, koelga ledwo kupil i cala sie pogiela i pekla na spawach :(((
destroyer- cro-mo, ja co prawda destroyera nie mialem, ale niewim czy po rowerze do xc jak sie przesiadziesz na cro-mo to bedziesz zadowolony :/ ja mialem rame cro-mo i uwazam ze alu jest lepsze, no i co z tego ze slabsze, i tak przy mojej jezdzie co sezon,dwa musze zmienic rame
dragstar - nie przepadam za ich geometria, trojkat moglby byc krotszy a w cocaine rure gorna zrobili za dluga, ale co jak co jezdzi ich od pyty i tylko czasami sie slyszy (jeszcze na oczy nie widzialem) ze pekl
balistic, spoko turbo trwala rama, ale nie wersja light!
destroyer- cro-mo, ja co prawda destroyera nie mialem, ale niewim czy po rowerze do xc jak sie przesiadziesz na cro-mo to bedziesz zadowolony :/ ja mialem rame cro-mo i uwazam ze alu jest lepsze, no i co z tego ze slabsze, i tak przy mojej jezdzie co sezon,dwa musze zmienic rame
dragstar - nie przepadam za ich geometria, trojkat moglby byc krotszy a w cocaine rure gorna zrobili za dluga, ale co jak co jezdzi ich od pyty i tylko czasami sie slyszy (jeszcze na oczy nie widzialem) ze pekl
balistic, spoko turbo trwala rama, ale nie wersja light!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt: