TosaInu - opinie
Jesli chodzi o kolorki to dowiadywalem sie w dunconie i jest teraz nowa paleta barw i grafit jest inny i jest tez ciemny granat chyba zamiast czarnego (tak mysle) i i w ogoel podobno sa super te kolorki, po prostu sielanka :) a teraz zla wiadomosc!!!!!!!! - nie ma juz tosi w rozmiarze 16 a nastepna dostawa bedzie pod koniec czerwca :(
co wy z choinki sie urwaliscie ?????????????//
ja jeszcze nie słyszałem zeby koledzy z DC załatwili frame na czas...
u Dc naprawde trzeba miec szczescoie zeby załatwic rame na czas
:(
ja tez tak miałem ze opoznienie było...
i moi koledzy tak samo...
wiec nic nowego z tymi terminami :)))))))))))))
cały urok DC :D:DD:D:D
Pozdro dla DunCona :)
ja jeszcze nie słyszałem zeby koledzy z DC załatwili frame na czas...
u Dc naprawde trzeba miec szczescoie zeby załatwic rame na czas
:(
ja tez tak miałem ze opoznienie było...
i moi koledzy tak samo...
wiec nic nowego z tymi terminami :)))))))))))))
cały urok DC :D:DD:D:D
Pozdro dla DunCona :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
jak tak czytam ten watek, to widze, ze chyba jest on dobrym odzwierciedleniem sposobu dzialania dc: duzo pytan, malo konkretow, malo ram, spore zainteresowanie, wszystko trwa w nieskonczonosc, poszarpane nerwy potencjalnych nabywcow... totalna partyzantka :/ zdegustowany jestem
Konradek: teoretycznie ma (teoretycznie, bo ciezko reczyc za dc, a ramy w lapkach nie mialem)
Konradek: teoretycznie ma (teoretycznie, bo ciezko reczyc za dc, a ramy w lapkach nie mialem)
witam was ponownie !! po dlugich oczekiwania jest nareszcie wzialem sie czym predzej do skladania wczoraj i jest rewelacyjna nie pompuje odbicie koorb praktycznie wyeliminowne do zeraduza regulacja dumpera jak dla mnie 192 cm wzrostu rama rozmiar 18 cali jest w sam raz dziwne uczucie nastepuje przy szybkich skretach tak jakby tyl zaczal myszkowac, ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia i jazda do tej pory na sztywniaku sprawia takie wrazenie, tylnie zawieszenie delikatnie skrzypia le mysle ze przesmaroawnie powinno pomoc podczas jazdy slychac jak w damperze olej sie przelewa fajny odglos jedynym minusem jest to ze mam amortyzator o malym skoku z przodu 89mm i czasami zdarza mi sie zachaczyc podloza pedalami wiec mysle ze do takiej ramy to jedynie amor z duzym skokiem przynajmniej 130mm albo wiecej ale coz rzeczywistosc jest nieublagana a taki amorek mysle ze za jakis cza sprezentuje Tosi :-)
bardzo fajnie wyglada tosia w pomaranczowym.... no no... kto by pomyslal... bardzo mi sie podoba :) zdecydowanie bardziej niz w ciemnych kolorach. Martwi mnie natomiast to zahaczanie o glebe, bo to nie pierwszy taki glos i to na pierwszej przejazdzce. Co bedzie jak sie juz wjezdzisz? Sluchaj kasper, mozesz napisac cos wiecej na temat tego haczenia? Wychodzi na to, ze jak tosia, to tylko z duzym amorkiem i krotkimi korbami......