Jakie buty do platformówek ?

tarbah
Kontakt:

Post autor: tarbah »

ja nabyłem buty na deche DC i powiem tyle ,ze nigdy bym się nie spodziewał ,że tak bardzo sam but wpływa na jazde.polecam
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

[quote="FuGiS"]http://skateshop.hip-hop.pl/projector.p ... 1060162337 - myśle że coś takiego by sie nadało ,patrząc głównie po podeszwie.Cena też nie jest za duża ,choć mała nie jest również[/quote]

ale strona wizualna :wrrrrrrrrr
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

ja smigam w vansach i sa wypas chociaz sie rozpadaja:( musze kupic nowe najlepiej na stadionie tam sa tanei podrobki a ze sie szybko rozpadaja to nie szkoda kasy
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
mariuszbikus
Kontakt:

Post autor: mariuszbikus »

JA MAM JAKIES STARE BUTY ZE SMITH'S-A . fajnei sie w nich jezdzi . najlepiej aby te buty mialy plaska i miekka podeszwe abys sie fajnie piny przyczepialy w podeszwe
rowery sa lepsze niz świente :))))
Goldi
Kontakt:

Post autor: Goldi »

Dobra skoro jestesmy juz przy platformach to wiecie moze gdzie w wawie mozna kupic platformy wellgo(te czerwone)??
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

Sensy faktycznie wygladaja pancernie przy jeszcze znoscnie ludzkiej cenie. Ja od ponad roku łaże po sniegu, deszczu, blocie i jeźdze na bajku w Emerica'ch. Podeszwa na pietaqch z tyłu już mi sie przetarła ze starosci, piety troche podarły (nie kaleczy piety), a przod ogumowany i mocny oraz mocowania sznurówek całe. A zawsze gdzies z przodu skóra pekała lub palec przez nubuk/ materiał wychodził na zewnątrz.

Ogólnie polecam dobre skaterskie butki wysokie, cięzkie, z twarda podeszwą, mocna pieta od srodka, ciemne, z duza iloscia klasycznych dziurek pod sznurówki, zagumowany podwójnie szty przód, jakis pro-model może (jak sie sprawdzi do w kółko ten sam but kupowac:)) jakas poducha powietrzna (bo te bez to nie adasie tylko jakies trampki lekkie z materiału i mozna sobie piete obic przy ladowaniu na nodze etc).

generalnie takie czołgi jak moje szywniaki :)
dupa.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

krzywa palka
Kontakt:

Post autor: krzywa palka »

jezdze w adidasach ale zal mi ich wiec przerzuce sie chyba na diverse carlos. wydaja sie byc calkiem si i nie kosztuja dziliona baksow
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25811543
te wydają mi sie ciekawe , mocne i porządne :D
z tego co wiem występują w innych kolorach niż czarny .
Zks !!!
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

Te mi się podobają ze względu na moje muzyczne preferencje :)

A poza tym takie fajne...old skoolowe :)

http://shop.vans.com/webapp/wcs/stores/ ... Group=null

Kliknijcie na 3DSPN...
rhesuSSon
Kontakt:

AIRWALK DMC

Post autor: rhesuSSon »

Osobiscie polecam Airwalki DMC. Zajebiscie mi sie podobaly i je sobie kupilem poza tym mam je juz jakies 2 latka i nie widze zeby zdradzaly jakies slady problematyki. KrOtko .... nie psuja sie prawie wogule i fajnie wygladaja. Plaska podeszwa.
Mnie kosztowaly okolo 650 zl ale teraz sa na pewno tansze
pozdroofki
ODPOWIEDZ