Freeride/Downhill
Freeride/Downhill
Jak się domyślacie po dziale i tytule, niedawno wziąłem się za FR/LDH (light DH) :D i mam jeden problem: Dawniej jeździłem na hardtailu i skakałem już całkiem nieźle (jak na mnie) tak po 4-5m, a teraz przesiadłem się na fulla i strasznie mnie wybija z siodełka :D najeżdżam na hopę i sru..... No footer :P a często no footer to ffgrind... Jak temu zapobiec? Zamierzam się poważnie zabrać za ten sport, a od czegoś zacząć trzeba :D Gościom, którzy od razu chcą mnie zjechać już dziękuję :P No więc czekam na fachowe instrukcje :D
Freeride rządzi
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Wszyscy mowia o podregulowaniu dumpera ale moze chlopak nawet nie wie jak to zrobic bo nie dostal instrukcji (tak jak ja). W kazdym razie na http://www.foxracingshox.com/ znajdziesz instrukcje w PDF dla dumperow z tego roku oraz poprzednich - wprawdzie masz Manitou ale na pewno ktorys z nich bedzie podobny w budowie do tego co masz i bedzie opis gdzie krecic i jak krecic, zeby bylo dobrze :)