odszkodowanie ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tez sobie noge kiedyś pedałem rozwalilem, ale dużo poważniej. Miałem 30 szwów, zerwane ścięgno i wyrwany mięsień. Przy bardzo dużej prędkości robiłem bany hopa i sie noga zsunela i zaorałao pedal i jeszcze na zebatke sie zsunela. Miałem gips przez 3 tyg, później miesiac o kulach chodzilem.
Dostałem 560zł odszkodowania.
Dostałem 560zł odszkodowania.
ja rozwalilem piete na motorowerze, jechalem bez kasku i wogole... dostalem 7%, mialem 4 szwy. Zagadaj z doktorem na komisji, u mnie starsza nawijala troche i jakos poszlo :P dostalem kolo 300pln, niepamietam dokladnie, aha i mialem takie zwykle ubezpieczenie ze szkoly, chyba 30zl rocznie sie placi,
pozdro
pozdro
sprzedam: http://tiny.pl/h9r6 TANIOCHA, gg:7350149
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja pierdole czy wy jestescie banda analfabetow ? pisze ze jak ja ******* trik to nie czuje sie odpowiedzialny do tego zeby brac za to kase, i czy to takie trudne jest do uszanowania czyjegos zdania ?
groochas- git ja zostaje w tym kraju z przyczyny takiej ze Polska sie dopiero rozwija i mozna tutaj zainicjowac wiele nowych BRANŻy ktore na zachodzie juz dobrze prosperuja (of coz wszystko zwiazane z internetem), coz wierze w narod, jestem frajerem.
GunloK__- tak sluzy do brania siana za wypadek, masz racje, i nigdzie tego nie neguje, tylko ze ja nie uwazam ze jak zajebalem crankspina i nie spadlem na platforme (co mi zooralo pol nogi) to mam leciec po odszkodowanie, za to ze chujowo wyladowalem...
sck- no jasne ze zrezygnuje, stary w ogole to moje marzenie :D pracowac cale zycie placac na zus i pozniej zebrac pod kosciolem, lol.Nigdzie nic nie wspomnialem o zadnej emeryturze, ale okej :] dorabiaj historyjki.
SlaY- jeden powiedzial ze moj wybor, dzieki, poprostu NIE CZUJE ZE POWINIENEM BRAC KASE za to ze cos zjebalem skaczac na rowerze.
Masta Blasta- czytanie ze zrozumieniem sie klania, predzej napisalem ze nie wezme jak ******* cos, a nie gdy ktos mnie pierdolnie...
w kazdy inny sposob jak cos mi sie stanie to ok, bede szedl po podszkodowanie, ale gdy np ide poskakac sobie i nie biore helma i rozwalam beret to nie poczuwam sie do tego ze mam leciec po kase,a czemu ? a to tylko dlatego ze mam ten kask i powinienem go brac,bo nie jestem super HC ziom's ktory skacze bez helma i ochraniaczy.Tak jak to i z innymi upadkami jest. Ale gdy jade na rowerze wywale sie i spadam na szklo rozbite na ulicy to juz jest dla mnie inna sprawa, bo to juz nie jest moja wina ze rozjebalo mi pol reki (www.choody.com/reka2.jpg). Moze ktos to zrozumie moze nie, obojetne to, ale prosze mi tutaj nie wyskakiwac z zazutami ze jestem frajerem tylko dlatego ze mam inne podejscie...
koniec przekazu
groochas- git ja zostaje w tym kraju z przyczyny takiej ze Polska sie dopiero rozwija i mozna tutaj zainicjowac wiele nowych BRANŻy ktore na zachodzie juz dobrze prosperuja (of coz wszystko zwiazane z internetem), coz wierze w narod, jestem frajerem.
GunloK__- tak sluzy do brania siana za wypadek, masz racje, i nigdzie tego nie neguje, tylko ze ja nie uwazam ze jak zajebalem crankspina i nie spadlem na platforme (co mi zooralo pol nogi) to mam leciec po odszkodowanie, za to ze chujowo wyladowalem...
sck- no jasne ze zrezygnuje, stary w ogole to moje marzenie :D pracowac cale zycie placac na zus i pozniej zebrac pod kosciolem, lol.Nigdzie nic nie wspomnialem o zadnej emeryturze, ale okej :] dorabiaj historyjki.
SlaY- jeden powiedzial ze moj wybor, dzieki, poprostu NIE CZUJE ZE POWINIENEM BRAC KASE za to ze cos zjebalem skaczac na rowerze.
Masta Blasta- czytanie ze zrozumieniem sie klania, predzej napisalem ze nie wezme jak ******* cos, a nie gdy ktos mnie pierdolnie...
w kazdy inny sposob jak cos mi sie stanie to ok, bede szedl po podszkodowanie, ale gdy np ide poskakac sobie i nie biore helma i rozwalam beret to nie poczuwam sie do tego ze mam leciec po kase,a czemu ? a to tylko dlatego ze mam ten kask i powinienem go brac,bo nie jestem super HC ziom's ktory skacze bez helma i ochraniaczy.Tak jak to i z innymi upadkami jest. Ale gdy jade na rowerze wywale sie i spadam na szklo rozbite na ulicy to juz jest dla mnie inna sprawa, bo to juz nie jest moja wina ze rozjebalo mi pol reki (www.choody.com/reka2.jpg). Moze ktos to zrozumie moze nie, obojetne to, ale prosze mi tutaj nie wyskakiwac z zazutami ze jestem frajerem tylko dlatego ze mam inne podejscie...
koniec przekazu
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
ja przedwczoraj tez sobie noge przeoralem jescze nie wiem ile mam szwow bo wolalem sie nei patrzec jak mi to szyli mam 2 rany 1 ok 8 cm 2 ok 5 cm to moze i mi jakas kase dadza z ubezpieczenia i kupie sobie ochraniacze :) i mzoe cos jeszcze :P .... oczywiscie do bika :D
wkoncu nowa ramka :]- a-gang p.m. 2006
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
Ja mialem gorzej. W ostatnie pojachaBem na przejazdzke do gor (bez roweru). No i jak sie domyslacie wypierdolilem sie. Mailem rozciata szyja ok 12 cm i klatne piersiowa 25 cm. Wszystkoo o szerokosci 1 cm. Nie mailem szwów!!! Do tego zlamany nos, pociate rece cale nogi w krwi i moja zajebista koszulka rozdarta na pól. W szpitalu bylem tydzien. Po odszkodowanie psozlem po 2 miechach. Dostalem 680zl. Jak poszedlbym po tygodniu bylo by ok. 2000 ale kapa. Po roku pojechalem na operacje... Wycieli mi ta ****** blizne po tm wypadku. Mialem kolo 40-50 szwow. Najgorsze bylo jak mi je wyciagali (agrhhh) O odszkodowanie sie juz ubiegam. Mysle ze dostane za to jeszce z 200zl. W dodaatku dzisiaj mój brat wyjebal sie przy manualu na ramie 21". (kamikaze) = zwichnieta noga.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]