Sposób na dresów na forum?

Paul
Kontakt:

Sposób na dresów na forum?

Post autor: Paul »

Jak widzę sposób z protekcją przez starych użytkowników nie przeszedł więc chyba wiem jak sie pozbyć dresów na forum. Może by tak zrobić żeby forum oglądali tylko zarejestrowani, a rejestraja była aktywowana przez admina przy czym admin zadaje pytanie z kategorii rowery, może byc jakieś proste - dres i tak nie odpowie. A żeby nie miał czasu poszukać w googlach to może odpowiedź wymagana w ciągu kilku min.

Co Wy na to, dało by rade?
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no mi sie wydaje ze to niezly pomysl...
cyc

Post autor: cyc »

glupi pomysl...
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Ambitny plan ale myśle że bardzo ciężko byłoby go wcielić w życie.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Admini by nie wyrobili ;P A pozatym, to na stronie głównej trzeabby wywiesić tabliczką :
Nowych członków do forum przyjmujemy od poniedziałku do piątku między 18, a 22.........

Trochę bez sensu....
http://dhcyc.pinkbike.com
Krusherd.dk
Kontakt:

Post autor: Krusherd.dk »

ja proponuje pytanie ponad poziom dresa:
ile kół ma twój rower ? :P
jak dla mnie ten pomysł nie przejdzie i jakoś nie wierze w tych dresów na forum, jak coś to ojebywacze, oszuści i złodzieje, ale to chyba norma w internecie ;/
http://forum.bikeaction.pl/index.php
Dangerous
Kontakt:

Post autor: Dangerous »

tak to jest zły pomysł przecierz admin nie będzie siedział i zadawał pytań . A po zatym aresy chyba na takich stronach nie siedzą , i nie znaja.
Dangerous
Kontakt:

a nawet jak by był to ja cię dojdzie??

przecierz cię nie dojdzie że ci się kółko rozwaliło albo że zniszczyłeś rower ;p
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

a ja jestem za pomyslem, ktory byl juz podrzucony daaaawno temu przez jednego z bikerow.....i uwazam ze byl by najskuteczniejszy bo debilnie prosty w swoim dzialaniu :-)

ZLIKWIDOWAC AUTOMATYCZNE LOGOWANIE.....pierwszy lepszy pacan sie zniecheci po nastej probie potrzeby wklepywania hasla ( oczywiscie zeby okienko mialo tez blokade przed wklejaniem hasel i autouzupelnianiem )....a jesli ktos chce cos konkretnego napisac/dowiedziec sie to i tak sie zaloguje..... a i na pewno mniej powtarzajacych sie tematow by bylo....bo zamiast sie logowac ( co trwa nascie sekund ) prawdopodobnie koles z lenistwa KLIKNIE "szukaj".... ( tez kilkanascie sekund )....ale to drugie to bardzo "prawdopodobnie ;]
ten koleś pode mną to ***** :D:D
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no pomysl jest dobry (tak jak napisalem wyzej) ale ciezko bedzie to zrobic , bo jest to troche roboty
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

dresy przeciez czytac nie umieja, niemowiac juz o obsłudze kmputera;)
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

a mnie sie pomysl podoba! :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

no pomysł nie jest zły ale to i tak nie przejdzie...
www.dirt71.prv.pl
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

Eee... Nie ma bola żeby to przeszło... Jai moi koledzy dresy się już nauczyliśmy czytać, a nawet pisać ;) <lol>
A tak na serio, to by musiało być więcej osób w administracji... A nawet jeśli są tu jakieś dresy => to co z tego? Umawiasz się na rower na forum? :] Piszesz, gdzie go trzymasz? :] Podajesz swój adres? :] Piszesz, gdzie i o której godzinie jesteś? :] Nie wydaje mi się :P
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
Dangerous
Kontakt:

własnie dobrze mówisz poprostu nie piszcze gdzie kiedy i o której idzecie na rower
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

jak dlamnie to pomysł dobry ale i tak pewnie go admin niezrealizuje ponieważ np jak jakiemuś początkującemu zada sie pytanie o rower a on sie nie zna to nieodpowie i co odrazu jest dresem myślę ze tak jak mówi Dangerous lepiej niepisać na forum miejsc i czasu spotkań bikerów
cwaniak_71
Kontakt:

Post autor: cwaniak_71 »

no nawet fajny pomysł ale jak kolegadhcyc pisze to admin serio sie nie wyrobił by...ale tu mam pomysł...pytanie było by w rodzaju sondy czyli wyybierasz i automatucznie wysyłając złą odpowiedz zostajesz wyzucony...kumacie o co biega??czy mówie nie jasno??
czesci(nawet-70%)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=469969
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Sądze że admin by się wyrobił. Przecież chyba nie ma 100 rejestracji dziennie. A co do większej liczby adminów to nie sądzę żeby coś dało, ilu jest modów a i tak niewielu widać na forum bo a to nie ma czasu a to bla bla bla. Nie obrażając modów ani ich pracy oczywiście trzeba by kogoś kto bardzo często siedzi na forum..

Taka sąda też dobry pomysł..
DENI
Kontakt:

Post autor: DENI »

nie fajny ten pomysl - jesli trafi na nowicjusza to nie odpowie,a czasem z tego forum jak sie przebrnie przez glupoty da sie cos ciekawego wylowic
logowanie tez odpada - to nic nie da
w ogole jesli ktos bedzie chcial to i tak tutaj wniknie/wejdzie/zobaczy
wiec dopoki to nie bedzie underground forum z logowaniem poprzez kod pin z komorki i kamerka live i gps gdzie jestes i takie tam :D to sie nie da za bardzo nic zrobic :0
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
ODPOWIEDZ