DC COCK::" /\_/\_/\_____/
DC COCK::" /\_/\_/\_____/
co myslicie o tej ramce i jak ktos na niej jezdził to niech sie wypowie na temat własnosci jezdnych kątach skocznosci-ogolnie jak sie na tym bryka
preferuje street i dirt.
PZDR
preferuje street i dirt.
PZDR
mocnowanie zostalo zmienione(polepszone) a czy zda egzamin dowiemy sie niedlugo :) a z reszta na stronie DC Cock ma dozywotnia gware :) hyhy
na kolejne perypetie DunCona Cock i spolki zapraszamy wkrotce :)
Dziekuje za uwage i zapraszamy ponownie na kolejny odcinek...
na kolejne perypetie DunCona Cock i spolki zapraszamy wkrotce :)
Dziekuje za uwage i zapraszamy ponownie na kolejny odcinek...
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
więc........jestem z nij zadowolony w 80%, ale to wersja z 2004, wersja na 2005 ma poprawione zdaje się wszystko, co w mojej nie gra......więc bierz!!!!!! a ramka ogólnie wyjebana, sztywna itd, jak to wcześniej pisali, i dobrze jest wziąć te głębowie stery DaBomba (masz wtedy 5 lat gwarancji :D)......zresztą, może będę miał na 2005, to bliżej powiem, ale nie wiem kiedy, więc kupuj, bo miim zdaniej jest super :D:D:D
http://dhcyc.pinkbike.com
cock mi sie podobal ale szczerze powiem ze nie przepadam za DC szczerze mowiac to dla mnie szmelc, ale cock jest moim zdaniem wyjatkiem , zajebiscie mocny i sztywny jedyna wada to zajebiscie duza waga waga porownywalna do ceny:PPPP
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
-
- Kontakt: