Spotkania Krk
Spotkania Krk
Moze tak jakies spotkania??
Nasze miasto jest piekne moca i mozna jeździc do woli. Znam duzo luda co jeździ noca(19-23) i moze by tak raz w tygodniu zoorganiozowac takie spotkanie??
Spotkanie ma na celu "polansowania sie", zabawy i treningu w milym gronie.
Takie cos komus pasuje???
P.S.
Nie bedziemy tu ustalac daty i miejsca! Zrobimy to przez gg, bo kazdy ma znajomosci :D
Nasze miasto jest piekne moca i mozna jeździc do woli. Znam duzo luda co jeździ noca(19-23) i moze by tak raz w tygodniu zoorganiozowac takie spotkanie??
Spotkanie ma na celu "polansowania sie", zabawy i treningu w milym gronie.
Takie cos komus pasuje???
P.S.
Nie bedziemy tu ustalac daty i miejsca! Zrobimy to przez gg, bo kazdy ma znajomosci :D
no ja myslalem ze jak kupie rowerek to bede robil tak : bede sie budzil o 03:30 o 04 bede wyjezdzal z domu do parku oczywiscie full zbroja itp i bede sciwczyl do 6:30 po czym bede wracal do domu i szedl do szkoly
jest kilka powodów, jeden z nich to mniejsze niebezpieczenstwo ze ci rowerru nie zajebią a 2 to lubie sam w spokoju pocwiuczyc
jest kilka powodów, jeden z nich to mniejsze niebezpieczenstwo ze ci rowerru nie zajebią a 2 to lubie sam w spokoju pocwiuczyc
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Enzo...no ja byłem wczoraj właśnie...się pobujac....ale nic ciekawego...:) tylko schodki pod cracovią...i rynek...w sumie to nie znam miejscowek zadnych fajnych...ale jestem jak najbardziej za tylko kurde jacyś sensowni ludzie ..którzy przyjdą a nie napiszą a później ich nie bedzie !! :[
gadu gadu w podpisie....
pZdR
gadu gadu w podpisie....
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
wbrew pozorom pomysl nie jest taki glupi.jazda wieczorem po miescie tez ma swoje uroki i ja od czasu do czasu cos takiego praktykuje.szczerze powiedziawszy,to czasami tez mam ochote pojezdzic po miescie dla odmiany ale w dzien jest przejebka z ludzmi,wiec zostaje mi wieczor na odprezenie .badz co badz jest wtedy pewien klimat,nawt jesli jezdzi sie po miescie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=558293
kiedys po moim miescie jezdzilem w nocy o 1...nic ciekawego, ***** widac, niektore miejscowki pooswietlane restza nie. a poskakac w miejscu bo akurat cos widac to nie dla mnie. chyba ze o lans wam chodzi to robcie co chceceie, ogolnie ysle ze pomysl nie jest tak znowu dobry...zimno, ciemno i wcale nie powiem ze 0 23 to mniejsza szansa ze ci rower zajebia...:>
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647