Oponki - jakie?
Oponki - jakie?
Witam, szukam opon do jazdy w terenie, dosyć szerokich, najlepiej 2,35. Ja znalazłem takie:
- Kenda Kinectics
- Kenda Nevegal
- Vee Rubber Ninja
Która z tych będzie najlepsza? Albo może znacie inne, lepsze?
- Kenda Kinectics
- Kenda Nevegal
- Vee Rubber Ninja
Która z tych będzie najlepsza? Albo może znacie inne, lepsze?
-
- Kontakt:
kkkk pisze:kenda kinectics sa wporzadku w terenie zjebiscie sie sprawuja trzymaja gleby
lol chyba na asfalcie trzynaja. jezdzilem na nich jeden sezon i za kazdym razem sie wkurwialem jak na nich zjezdzalem. zaliczylem pare mat na profilach na torze ds. w nastepnym sezonie przesiadlem sie na maxxisy i byla znaczaca poprawa. ogolnie lepiej kup maxxisa albo ninje
bla bla bla
ja mam tez kende nevegal na tyle a z przodu blue groove
i jakos nie narzekam, na asfalcie nie wiem jak szybko sie zdzieraja bo nie posuwam po miescie tylko 95% czasu to lasu
i dzisiaj ,po tym jak padalo 2 dni ,przy ostrych zakretach dopiero wchodzi w poslizg a tak to trzyma sie spox
sa calkiem miekkie (stick-e) wiec dosc szybko schodza ale za to fajnie trzymaja,jak bede kupowal cos na tyl to sie rozejrze za nbx'em lub gazza ale tylko dlatego zeby sprobowac konkurencji :) a nie dlatego ze kendy sa slabe :)
a post cosin'a jest tak rzeczowy jak fachowosc naszych parlamentarzystow - duzo gadac byle gadac, 0 konkretow (shit z angielskiego to gowno ,a nie opona :D)
ja mam tez kende nevegal na tyle a z przodu blue groove
i jakos nie narzekam, na asfalcie nie wiem jak szybko sie zdzieraja bo nie posuwam po miescie tylko 95% czasu to lasu
i dzisiaj ,po tym jak padalo 2 dni ,przy ostrych zakretach dopiero wchodzi w poslizg a tak to trzyma sie spox
sa calkiem miekkie (stick-e) wiec dosc szybko schodza ale za to fajnie trzymaja,jak bede kupowal cos na tyl to sie rozejrze za nbx'em lub gazza ale tylko dlatego zeby sprobowac konkurencji :) a nie dlatego ze kendy sa slabe :)
a post cosin'a jest tak rzeczowy jak fachowosc naszych parlamentarzystow - duzo gadac byle gadac, 0 konkretow (shit z angielskiego to gowno ,a nie opona :D)
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
INNOVA und siatapfakap reszta.
Oponka jest zajebista. http://trial.choody.com/forum/forum_pos ... =2050&PN=6
Oponka jest zajebista. http://trial.choody.com/forum/forum_pos ... =2050&PN=6