Dual
Dual
Mam problem ze złożeniem jakiejś fajnej dualówki max do 3,5tyś zł. Plis napiszcie mi jaką rame powinienem wybrać i jakiego amora do niej. Z góry thx za normalne odpowiedzi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rozumiem ze poczatkujacy jestes skoro sam rowru nie potrafisz wybrac ?
specialized p1,2,3 do tego pike i kolka na single track przod tyl double piasty ns , oponki wedlug uznania , truvativ korby , mostek kiera tez ns reszta wedlug tego co ci pasuje i jak wolisz aha hample coz ja bym bral mechaniki np hayesy
specialized p1,2,3 do tego pike i kolka na single track przod tyl double piasty ns , oponki wedlug uznania , truvativ korby , mostek kiera tez ns reszta wedlug tego co ci pasuje i jak wolisz aha hample coz ja bym bral mechaniki np hayesy
www.mm-foto.pl
hi men a czemu nie:D:D??...wez sie słuchaj tych z 7anny:D>..przeciez BITCH..STREETLEGAL i SUBURBAN to prawie to samo:D...tyle ze wiesz są pewne róznice np chaki(chyba) i mufa suportowa:D:D...ja smigam u nas na dircie na SL i jest zajebiscie....polecam ramke w 100%%%!!!:D...pozdrrr
[url=http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=562]MY BIKE:)[/url]