yoyoyoyooo!!!! taki temat zeby jednak ktos tu zajrzał.
a w rzeczywistosci chodzi mi o to: planuje kupic NORCO A-line, ale nie ma tych rowerow teraz w czechach i nie wiadomo jak to bedzie. wiec sie zaczalem zastanawiac jaki inny rower kupic podobnej klasy za podobną cenę, lub gdzie indziej mozna jeszcze kupic NORCO????
może byś w polsce bullita kupił, albo konę stab/stinky dee lux(może i primo by było)
jeżeli chcesz norco to musisz czekać, albo ściągać skądś dalej(np Kanada)
jak przeliczyć na naszą kase to wychodzi ze w kanadzie jest za jakieś 10 tys ale pewnie w europie bedzie droższe. Jak już kupowac w europie to w kraju gdzie nie ma euro bo na euro tylko o wiele drożej wychodzi
Powiem wam jedno!!! chcecie NORCO!!! to se z Kazaa sciagnijcie:P No... wkazdym razie powinny byc w czechach w tym okresie (letnim)... na wakacjach powinny byc na 100%... bo inaczej firma by nie zarobila poza sezonem tak dobrze jak w sezonie:P Naraaaaa
kup salto, sztywniak dla prawdziwych twardzieli (sztywny widelec), możesz zamówić z gumową ramą do wieeeelkich dropów :D
a tak naprawdę to coś jak wigry tylko nie jest składane, miałem kiedyś (to była maszyna, echh...)
Yasiek, nie ma ich w Czechach i juz raczej nie bedzie. wiem poniewaz wysylalem do nich maila. maja jakies problemy z producentem w Kanadzie, teraz jest tylko jeden model i to chyba nawet nie do DH albo FR. w Czechach bedzie dopiero kolekcja na 05r. w tym jest problem-jak sie juz dowiedzialem.
wiec jesli macie jakies ciekawe propozycje to czekam!!!!!!!!!!!!!