HAMULCE TARCZOWE - dooraDŹcieeeee !!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...widze że w tym temacie jest :
- 7 głosów na HAYES
- 6 głosów na GRIMY
- 1 głos na CLARK's ( mało ludu je ma )
..dobra to ja już za kilka dni będe miał hample :D:D:D !!!!!!!
Pod koniec maja zamieszcze zdjęcia bike gdzieś i jak będziecie chcieli go obejrzeć to zapraszam. Info potem !!!!!!!!
- 7 głosów na HAYES
- 6 głosów na GRIMY
- 1 głos na CLARK's ( mało ludu je ma )
..dobra to ja już za kilka dni będe miał hample :D:D:D !!!!!!!
Pod koniec maja zamieszcze zdjęcia bike gdzieś i jak będziecie chcieli go obejrzeć to zapraszam. Info potem !!!!!!!!
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
- Kontakt:
Daniel pisze:Ja patrzę na to z punktu widzenia około 300 moze więcej sztuk Grimeci z którymi miałem do czynienia
czasami sie zastanawiam w jakim ja spoleczenstwie zyje.
powiem tak. w sanoku jeszcze kilka lat temu wszyscy jezdzili na grimecach. teraz wszyscy jezdza na hayesach. komentarz chyba zbyteczny
-
- Kontakt:
moje zdanie na temat magur to => gówno wszystko prócz GUSTAWA reszta niech się chowa bo oczy bolą !!! Co do hAYES'ów jeszcze nie widziełm żeby ktoś coś miał do nich ale jednak to sie zdarza :O:O:O:O !!!!!!!!! przyjme pieprzenie że gówno to hayes do modeli nizszej półki ale zeby k.u.r.w.a MAGA smarować to trzeba być idiotem z kosmolandi !!!!!!! Myśle że Ci co mówią o plusach na tamat HAYESA i S-12 się znają ale co do porównania to nie wiem !!!!! Na 90% biore HAYESY hfx MAD HD z 8 calową tarczą !!!
O S-12 słyszałem strasznie dużo dobrych rzeczy, a co do CLARK'S CLIM 8 to ludziska w USA i ENGLAND ( w Polsce też niektórzy ) mówią że są z.a.j.e.b.i.s.t.e tylko że tarcza przód max 180mm a na tył 160mm to WIEEEEEELKI minus :P:P
O S-12 słyszałem strasznie dużo dobrych rzeczy, a co do CLARK'S CLIM 8 to ludziska w USA i ENGLAND ( w Polsce też niektórzy ) mówią że są z.a.j.e.b.i.s.t.e tylko że tarcza przód max 180mm a na tył 160mm to WIEEEEEELKI minus :P:P
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .