Mam pytanko chcialem kupic jakiegos zajefajnego amora ale przeliczylem sie z kasa. Musze cos szybko kupic i znalazlem to: http://allegro.pl/show_item.php?item=50449069
Napiszcie mi co o tym myslicie!!!!!!!
To i tak nie ma byc amor na zawsze ale rozwiazanie tymczasowe.
Jezdze dh i szeroko pojety freeride.
Wiem ze dj jest napewno lepszy od duro ale czy jak nie bede i tak na tym dlugo jezdzil oplaca sie inwestowac w dj??????
dirta bierz dzisiaj jeździłem na duro daj spokuj gorszego gówna nie widziałem ale mój drugi kumpel tez ma duro i mu chodzi zajebiście ale dirt jest dużo lepszy
WEź tego blacka i będzie po problemie, potem go sprzedasz a jak go niezajezdzisz bardzo to sprzedasz z troszke mneijsza cene,ja proponuje blacka.pzodro
Co do sposobu na kase, to za zarobione przez niego pieniadze ida na tego amora, miliony to to nie sa ale zawsze cos i jak sie przylozysz cos wycisniesz. Pozatym ludzie to kupują!!!!!
ja tam bym kupil duro , nie jest jakis tam super amor ale za taka cene nic nowego nie znajdziesz albo jak masz troche kasy to kup sobie shermana slidera napewno bedziesz zadowolony ! ja mam go juz ponad 1 i nie mam z nim zadnych problemow a jego praca jest super